Звездата на Белгия Кевин Де Бройне заяви, че вчера е

...
Звездата на Белгия Кевин Де Бройне заяви, че вчера е
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Голямата звезда на Белгия е играл срещу Италия с тежка контузия

Звездата на Белгия Кевин Де Бройне съобщи, че през вчерашния ден е играл против Италия с раздрани връзки на глезена.

Халфът на Манчестър Сити беше под въпрос за четвъртфинала от UEFA EURO 2020, откакто получи травмата при успеха над Португалия на осминафиналите, само че съобщи, че е бил решен да играе.

" Лично за мен изминаха четири-пет странни седмици. Специално желая да благодаря на медицинския щаб ", съобщи Де Бройне.

" Беше знамение, че играх през днешния ден, тъй като несъмнено имах контузия на глезена - раздрани връзки. Но поради отговорността играх за моята страна през днешния ден. Жалко, че не можах да направя повече ", добави той.

30-годишният футболист, считан за един от най-хубавите халфове в света, имаше проблеми с травми в последния месец.

Белгия беше и без крилото на Реал Мадрид Еден Азар, който също е с контузия. Де Бройне призна, че точно сходни проблеми са попречили на отбора да завоюва UEFA EURO 2020.

" Беше сложен шампионат за нас, получихме доста травми. Борихме се до края. Отборът на Италия беше по-добър от нас през първото полувреме, само че през второто създадохме повече ситуациите. Можехме да стигнем до 2-2, само че не го направихме ", съобщи Де Бройне.

" Загубихме против първокачествен тим. Ще се опитаме да спечелим идващия път на Световното състезание, само че първо би трябвало да се възстановя физически. Имам прекалено много травми през последните няколко години. Винаги съм се опитвал да дам всичко за тима ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР