Звездата на БарселонаРоберт Левандовски рискува да бъде наказан не за

...
Звездата на БарселонаРоберт Левандовски рискува да бъде наказан не за
Коментари Харесай

Левандовски рискува да “изгори” за три мача

Звездата на БарселонаРоберт Левандовски рискува да бъде осъден не за един, а за цели три турнирни мача след изгонването си при успеха с 2:1 над Осасуна, твърди Cadena COPE.

Причината е жестът на неодобрение против аления си картон, който нападателят направи на път за съблекалнята. “Щом беше изпъден, насочвайки се към изхода на терена, играчът на два пъти направи жест на отрицание против съдийското решение, като по-късно уточни с палец към рефера ”, е написал в съдийския си отчет Хесус Хил Мансано във връзка обстановката. Така Левандовски може да бъде осъден с един мач за изгонването и още два за въпросния митинг. Ако това се случи, той ще пропусне дуелите против Еспаньол, Атлетико Мадрид и Бетис.

Това е едвам трети червен картон за 33-годишния футболист в дългата му кариера. Първият е в дебютния му сезон в професионалния футбол през лятото на 2007-а, когато е изпъден поради втори жълт картон в мач за Знич Прушкув от втора дивизия на полското състезание. Вторият обаче е пряк червен картон и е от сезон 2012/13, когато с екипа наа Борусия (Дортмунд) е изпъден в дуел против Хамбургер от Бундеслигата.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР