Звездата на българската естрада Маргарита Хранова е подхванала ново начинание,

...
Звездата на българската естрада Маргарита Хранова е подхванала ново начинание,
Коментари Харесай

От немай къде! Марги Хранова продава хамбургери, за да се издържа

Звездата на българската сцена Маргарита Хранова е подхванала ново начинание, с което да подсигурява повече финанси в фамилната хазна . 71-годишната певица получава под минималната за страната пенсия, само че има и краткотрайна награда от 500 лева от Министерството на културата, която ще изтече през февруари следващата година.

Само преди няколко седмици Марги, мъжът и синовете са решили да открият малко заведение за бързо хранене, което се намира в столичния квартал „ Красна поляна ", където те от години имат картинг писта. Асортиментът на заведението е главно хамбургери, салати и палачинки . Тъй като сега нямали непрекъснат служащ, се редували да оказват помощ всички от фамилията . Хранова обаче пусна публикация, с цел да си намерят човек, който да назначат на трудов контракт.

Певицата предлага месечно заплащане сред 1600 и 1900 лева чисто, работа на смени два на два и положителна работна среда. Изискванията са индивидът да бъде виновен, деятелен, сериозен, да има добра връзка с клиентите и да съблюдава санитарно-хигиенните условия за работа.

Освен в фамилния бизнес и на концертната сцена Хранова е и на заплата при военните. Още преди години тя съумяла да се уреди като солистка в Ансамбъла на въоръжените сили . Като такава тя ежемесечно получавала положителни и сигурни пари, с които подпомагала фамилния бюджет. Неин сътрудник в ансамбъла е и Орлин Горанов . „ Ходим си, репетираме си. За страдание, нямаме съвсем никакви изяви, само че вършим репертоар “, споделя звездата.

Семейството на певицата има и огромен заем към банка, който нейният брачен партньор Кико изтегли преди време и даже заложи жилището им, с цел да сътвори и финансира точно фамилния бизнес - картинг пистата. Поради тази причина естрадната звезда работела на няколко фронта, с цел да им стигат парите, написа „ Ретро ”.

„ Преди време не ме утвърдиха за лична пенсия. Явно по този начин е трябвало да стане. Аз не желая нещо непременно, не съм толкоз амбициозна. Дано не се постанова да разгадавам на тези пари ", разяснява финансовото си състояние именитата певица. За проблема с ниските пенсии в естрадата тя разяснява: „ От 1969 до 1979 година въобще няма никакви документи - дали са изгорели, дали са се изгубили, няма ги и не можаха да се намерят. А тогава беше нашата най-активна активност в Концертна дирекция .  Хонорарите сме си ги вземали, няма я документите, че са ни плащали осигуровките. Всички от моето потомство сме наранени от тази небрежност “, споделя с отвращение изпълнителката на " Устрем ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР