Зверски пребитият във Вършец от 4 мутри Радослав Русинов -

...
Зверски пребитият във Вършец от 4 мутри Радослав Русинов -
Коментари Харесай

Ради Дългия: Пребиха ме като куче!

Зверски пребитият във Вършец от 4 мутри Радослав Русинов - Ради Дългия, избухна поради повдигнатото обвиняване против нападателите му. Потрошеният притежател на заложна къща в курортния град пристигна в редакцията на организация BulNews, с цел да опише за опороченото следствие на тежкия престъпен случай.

Дългогодишната война сред Ради Дългия и Стефан Културиста се разпали още веднъж на 14 септември /събота/ в локалния клуб „ Найттаун “, когато той бил атакуван откъм гърба от Стефан Културиста. Започнал пердах, при който Ради Дългия пребил грубо агресора.

Два дни по-късно Стефан Културиста събрал още 3 мутри и нападнали пред заложна къща в града Ради Дългия. Свидетели на уличния пердах подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнала полиция. Там униформените заварили в тежко положение 42-годишния Радослав Русинов с забележими следи от удари по лицето и тялото.

Пред проверяващите Ради Дългия показал като причинители на побоя 47-годишния Стефан И., 38-годишния гражданин на Вършец Благовест Х., 36-годишния Николай С. от София и 31-годишния Димитър Л. от Монтана. От четиримата са били снети пояснения и арестувани в полицейския арест за период до 24 часа.

Скандалното е, че Благовест Х. е бил претендент за кмет на Вършец, притежател е на дискотеката, а сега е и общински консултант от " Воля ". Николай С. пък има конкурентна верига заложни къщи. Димитър Л. е чиновник в негов обект в Монтана.

На 18 декември /петък/ Районната прокуратура в Берковица повдигна обвинявания на побойниците.

На тримата е наложена мярка за неотклонение „ Подписка”.

Пред наш кореспондент Радослав Русинов показа, че в документите е посочено, че е получил лека телесна щета, а в действителност целият е бил потрошен.

„ Счупени са ми ребро, зъб и костица на дясната ръка – това е междинна телесна щета. При нападението на 4 мутри изчезна златният ми ланец, не знам кой го е взел. Грабежът обаче не попада в документите на проверяващите. Притеснявам се от обстоятелството, че един от нападателите – Благовест Х., е непосредствен с дознателя Боряна Ангелова, която работи по осъщественото брутално нахлуване. Опитах да приказвам с нея за повдигнатите обвинявания и тя ми изясни, че пострадванията ми са на " границата " сред лека и междинна телесна щета. При толкоз счупвания това няма по какъв начин да е истина. Трябва да се знае, че побойниците имат финансови благоприятни условия, с което могат да въздействат на следствието “, сподели той.

Ради Дългия съобщи, че наема сериозен юрист, с цел да се опълчи на възможното смачкване на делото още в досъдебната фаза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР