Зверски бой между шестокласнички потресе родители и учители в Бургас.

...
Зверски бой между шестокласнички потресе родители и учители в Бургас.
Коментари Харесай

Масов бой между момичета в училищен двор

Зверски пердах сред шестокласнички потресе родители и учители в Бургас. Момичетата са от две елитни учебни заведения – “Васил Априлов ” и “Княз Борис I ”. Вчера те бяха извикани с родителите си да дадат пояснение за случая пред управленията на школата.

“Беше след часовете. Всички знаехме, че нещо ще се случи, тъй като срещата беше уговорена авансово във Facebook ”, описаха пред “Труд ” ученички, станали очевидци на побоя.

Причина за срещата – изясняване станало счепкване сред две от тях поради разменени обиди за външен тип и държание.

Двете групи от по към 10 индивида се събрали след часовете в двора на учебно заведение “Васил Априлов ”. Вместо да си приказват, двете девойки почнали да си крещят и почнал всеобщ пердах.

“Скубеха се, дърпаха се за косите, грозна и страшна картина… Едно момиче е с насинено око ”, описаха ученичките от горните класове.

Всичко станало за минути. В момента на багра, в двора имало и родители, които чакали децата си. Те хукнали да разтървават девойките, само че не съумели.

В това време, една от “зрителките ” се сетила да се обади на тел. 112 и да повика полиция. Униформените пристигнали стремително, а щом ги видели гостенките от “Княз Борис I ” избягали.

“Проведохме срещи с родителите и учениците, с децата работи и учебния психолог. Взели сме всички ограничения това да не се повтори ”, сподели пред “Труд ” директорката на учебно заведение “Васил Априлов ”- Марияна Стефанова.
Уведомили за случая и Регионалния инспекторат на МОН в морския град.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР