Зверска катастрофа на една от най-оживените старозагорски улици в Стара

...
Зверска катастрофа на една от най-оживените старозагорски улици в Стара
Коментари Харесай

Зверска катастрофа на оживена улица изпрати двама в болница

 Зверска злополука на една от най-оживените старозагорски улици в Стара Загора изпрати двама млади мъже в хирургичната клиника на УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович “.

Инцидентът, при който лек автомобил " Ауди “ безусловно отнесе лявото предно колело на правещ ляв завой джип " Мерцедес “ е станал на пресечките на бул. " Патриарх Евтимий “ с улица " Васил Левски “ към 19,15 часа в сряда пред очите на десетки изумени от протичащото се минувачи, оповестява Монитор.

Джипът с холандска регистрация е бил ръководен от 20-годишен юноша, на предната седалка е имало и момиче. Ударилото го Ауди с регистрационен № СТ6555РВ е карано от 34-годишен мъж, колата е летяла със скорост надалеч по-голяма от позволените в града 50 км/час. Водачът е нямал никаква опция да отреагира на подхванатата от Мерцедеса маневра, безапелационни са специалистите. Истинско знамение било, че се е разминало без починали.На този стадий няма данни водачите да са били пияни или дрогирани, и двете коли стават само за скрап. В една от профилираните групи във ФБ лидерът на джипа, завърналият се неотдавна от Амстердам Мартин Иванов просторно изясни, че ударът откъм гърба бил неочакван, добре че са се отворили въздушните възглавници, които избавили неговия и на спътницата му живот.

Мястото и типа на злополуката даде мотив за голям брой мнения, че в действителност двата автомобила са взели участие в рискована гонка измежду бял ден, появиха се и известия, че малко по-рано същото Ауди е подхванало рискови каскади наоколо до Парк МОЛ “, където има трима потърпевши при конфликт на такси " Хюндай “ с " Мерцесек “ поради неработещ от две седмици светофар.

От болничното заведение прецизират, че потърпевшите са с пострадвания, които не заплашват оцеляването им, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР