Звеното за фабричен тунинг на Ягуар Ленд Роувър представи най-мощния,

...
Звеното за фабричен тунинг на Ягуар Ленд Роувър представи най-мощния,
Коментари Харесай

Най-мощният "Ягуар" разчита на 600 конски сили

Звеното за заводски тунинг на " Ягуар Ленд Роувър " показа най-мощния, чевръст и рисков несъстезателен автомобил " Ягуар " до момента. Експертите от Special Vehicle Operations (SVO) са обезпечили на ХE SV Project 8 мощ от 600 к.с. и оптималната скорост от 322 км/ч.

От модела ще се произведат не повече от 300 броя. Project 8 е извънредно оборудван с най-тунингованата версия на 5-литровия бензинов мотор V8 с компресор и суперчарджър. Изпускателна система е титаниева, а задвижване е на всички колела.

Автомобилът се форсира от място до 100 км/ч за 3,3 секунди. Промените по седана XE вклъчват още по-здрави пружини и ръчно регулируеми амортисьори с променлива неотстъпчивост, нова карбоно-керамична спирачна система и заден електронен деен диференциал.

Project 8 е и първият " Ягуар " оборудван със специфичен режим Track (писта), който настройва системите за задвижване и надзор на стабилността за приложимост на писти и форсира реакциите на горивния дросел и кормилото за оптималната точност и противоположна връзка с лидера.

При стартирането му в продажба Project 8 ще бъде разполагаем в две спецификации. Стандартният четириместен модел включва най-новите предни седалки с магнезиеви рамки и облегалки на задните седалки с емфатичен силует за оптималната опора.

Опционалният двуместен пакет " Track " предлага олекотени предни спортни седалки от карбонови нишки с четириточкови колани. Купувачите могат да избират сред осем външни цвята.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР