Зрителите не спират да се чудят, кого всъщност вижда Санса

...
Зрителите не спират да се чудят, кого всъщност вижда Санса
Коментари Харесай

Първи кадри от осмия сезон на Игра на тронове! Вижте трейлъра

Зрителите не стопират да се чудят, кого в действителност вижда Санса през рамото на брат си Джон Сноу

HBO пусна фрагменти от новия и финален сезон на хитовия сериал " Игра на тонове " в рекламния си клип за идното в първата половина на 2019 година Тийзърът беше излъчен по време на финалния епизод от първия сезон на сериала " Отворени рани " с Айми Адъмс, написа viapontica.com.

Въпреки, че фрагментите са много къси, те загатват последните събития във Вестерос.

Последният епизод на сезон 7, ни остави в очакване след две знаменателни събития. Главните герои Джон Сноу (Кит Харингтън) и Данерис Таргариен (Емилия Кларк) се отдадоха на взаимните си възприятията по време на пътуването си от Кингс ландинг до Уинтърфел, до момента в който Бран Старк (Исак Хемпстед Райт) и Самюъл Тари (Джон Брадли) узнаха истината за потеклото на Джон Таргариен. Междувременно, на север кралят на нощта и неговата войска от неживи (включваща в този момент и змей, бълващ лед) разрушиха Стената и влязоха в Седемте кралства, а войната им против живите публично стартира.

Един дълбокосмислен взор сложи голям брой въпроси след първия взор към последния сезон на Троновете. Джон Сноу и сестра му Санса Старк (Софи Търнър) се прегръщат взаимно в средата на замъка Уинтърфел - това е първата им сцена дружно след раздялата им при започване на сезон седем. Зрителите не стопират да се чудят, кого в действителност вижда Санса през рамото на брат си Джон Сноу? Дали пред нея стои " Майката на драконите " Данерис Таргериен? Може би погледът на Санса среща нейния отчужден брачен партньор Тирион Ланистър (Питър Динглайдж) за първи път след събитията от сезон четири? Дори още по-далеч в историята, Санса може би преди малко е съзряла Хрътката (Рори Маккан) - страшилището - неин покровител, който тя не е виждала от борбата при Черната вода.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР