Зрителите на На кафе не спират да се чудят колко

...
Зрителите на На кафе не спират да се чудят колко
Коментари Харесай

Тежък удар! Гала слиза от екран?! Феновете на ,,На кафе“ не пестят критики

Зрителите на „ На кафе ” не стопират да се чудят какъв брой още ще издържи Гала в ефир. Феновете на предаването понижават с всеки минал ден, а в обществените мрежи се вихрят полемики дали не е време русокоската да слезе от екран.

Аудиторията на утринното начин на живот предаване става все по-рехава, а феновете не пестят рецензиите си към екипа, водещата и панелистите.

Гала е тв водещата с най-вече часове в ефир. Тя бие даже Слави Трифонов и Кеворк Кеворкян по екранно време онлайн на дребния екран, само че към този момент може би е време да мине в подобаващ отдих, написа „ Уикенд ”.

55-годишната русокоска започва телевизионна си кариера при започване на 90-те години като едно от девойките на шанса в телевизионната игра „ Супершоу Невада ” по Българска национална телевизия. След това става водеща на няколко излъчвания, сред които „ Топмодел Зодиак “ по Канал 1, „ Фамилия топ шоу “ по MSAT и в Евроком България – „ Мис Столверк “.

На 9 октомври 2000 година Гала стартира работа в Нова телевизия като водеща на утринното предаване „ На кафе “. Шоуто се задържа на екран до края на юли 2005 година

В началото на същата година Гала стартира да води и още едно предаване по Нова телевизия – „ Имаш поща “, което върви до 2008 година Предаването завършва през 2013 година През есента на 2007 година Гала е водеща и на риалити шоуто „ Пълна смяна “.

Малко след свалянето на „ На кафе “ от екран Гала и Маги Халваджиян стартират издаването на едноименното списание „ На кафе “, което не изкара дълго на пазара.

От 16 февруари 2009 година „ На кафе “ е още веднъж възкръсна в утринния ефир на Нова телевизия и по този начин към този момент повече от 13 години, само че дали краят на една в действителност славна ера не наближава?!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР