Зрителите на Love Island All Stars се настроиха срещу Софи

...
Зрителите на Love Island All Stars се настроиха срещу Софи
Коментари Харесай

Феновете на Love Island се възмущават „извадете ги“, докато се обръщат към двойка след съмнително поведение

Зрителите на Love Island All Stars се настроиха против Софи Пайпър и Джош Ричи, откакто подлагаха на критика тяхното все по-„ сенчесто “ държание във вилата.

Софи, на 24, и Джош, на 29, се сближиха, откогато влязоха във вилата. По време на предизвикването за сърдечен темп те съумяха да усилят пулса си един за различен. Феновете вкъщи обаче не са в двойката, защото те твърдяха, че дуетът „ унижава други двойки “.

По време на скорошно предизвикателство почитателите следиха по какъв начин Джош и Софи нарекоха Джорджия Харисън и Антон Данилук най-играещата двойка във вилата, като другите двойки също ги гласоподаваха за най-скучните и минимум евентуално да устоят. Обвиненията доведоха до голям спор сред Джорджия Х, Антон и Джош - които не оценяваха да бъдат упреквани за нещо, което цялата вила обсъждаше преди.

Официалната страница в Instagram за Love Island показа сладостен клип на Джош да се комплицирам, до момента в който съм на среща със Софи за Свети Валентин. Докато доста почитатели нахъсаха двой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР