Зрителите на Love Island All Stars са убедени, че може

...
Зрителите на Love Island All Stars са убедени, че може
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island All Stars забелязват шокираща вражда, докато Калъм върти очи към неочаквания островитянин

Зрителите на Love Island All Stars са уверени, че може да има загадка омраза сред двама поданици на острова, които наподобяват най-хубави другари.

В неделната част на шоуто за запознанства на ITV2 феновете останаха комплицирани, когато Калъм Джоунс беше забелязан да върти очи към своя съгражданин и другар, Крис Тейлър. Калъм наподобява завъртя очи към Крис в спалнята, откакто харизматичният островитянин извика „ положително утро “ на съгражданите си от острова, преди да продължи да подвига повече звук.

След несъразмерното известие за положително утро на Крис, камерите прекъснаха Калъм, който наподобява завъртя очи към Крис - и това не остана неусетно от феновете, които се стекоха към X, прочут преди като Twitter, с цел да споделят своите мисли.

„ Не Калъм да върти очи против Крис! Той е толкоз същински за това “, пошегува се един фен. „ Няма да неистина, и аз бих въртял очи към Крис. Той от време на време прекалява “, повтори различен. „ Бих направил освен това от това да въртя очи против Крис. Той трябв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР