Зрителите на Good Morning Britain останаха ахнати след петъчната част

...
Зрителите на Good Morning Britain останаха ахнати след петъчната част
Коментари Харесай

Зрителите на ITV Good Morning Britain ахнаха, когато оцелелият в самолетна катастрофа си спомня как е ял мъртви тела, за да остане жив

Зрителите на Good Morning Britain останаха ахнати след петъчната част на делничното шоу на ITV, откакто оживял в самолетна злополука описа в детайли опита си с храненето телата на починалите от удара.

През 1972 година аероплан, пренасящ дилетанти ръгбисти, се разрушава в Андите. За да оцелеят, 16 души трябваше да ядат месото на своите умряли другари. Един оживял, Роберто Канеса, на 70 години, се появи в Good Morning Britain, с цел да си напомни ужасяващото прекарване, само че сподели, че „ е трябвало да направи това, което трябваше да направи “, с цел да оцелее.

Канеса разкри, че до момента в който „ не беше елементарно “, той би желал приятелите му да създадат същото, в случай че беше умрял в злополуката. Уругвайският полет 571 пътуваше за Сантяго, Чили, когато се отклони от курса в гъста мъгла и се разруши в заснежени върхове.

Оцелелите прекараха 72 дни в тежки условия. Канеса сподели: „ Научих, че в живота, когато искаш нещо, би трябвало просто да се изправиш лице в лице накъде отиваш и какво би трябвало да напр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР