Зрителите гласуваха повече за Жаклин, която грабна награда от 50

...
Зрителите гласуваха повече за Жаклин, която грабна награда от 50
Коментари Харесай

Талантливият бургазлия Калоян Николов с невероятно представяне на финала, получи криле в Гласът на България

Зрителите гласоподаваха повече за Жаклин, която сграбчи премия от 50 хиляди лв.

Бургазлията Калоян Николов потвърди своя гений, откакто нощес бе на косъм да стане „ Гласът на България “. Финалистите Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров се бориха в два стадия. След края на първия, единствено Калоян и Жаклин продължиха и изпяха обичаните си песни.

Зрителите гласоподаваха повече за Жаклин, която сграбчи премия от 50 хиляди лв. и купата " Гласът на България “ за 2022 година, само че Калоян сигурно е удовлетворен от представянето си, а Любо Киров би трябвало да бъде доста благополучен, че съумя да му даде криле.

Шестимата финалисти бяха подкрепени от шест огромни български музикални звезди в лицето на Маргарита Хранова, Меди, Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy.



 Двамата извършиха по една ария и приканиха феновете да гласоподават за тях, само че най-вече гласове събра Жаклин и по този начин тя е новият глас на България.

Финалната ария, която Жаклин извърши на сцената на „ Гласът на България “,  беше „ Повей, ветре “ на Паша Христова.

 А Калоян избра да извърши песента „ Don't stop believing “ на Journey и още веднъж потвърди своето справедливо място в трети кръг от финала. Той може да не завоюва първо място за феновете пред дребния екран, само че сигурно си остава номер 1 в сърцата на бургазлии.

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР