Зрители и фенове на Игри на волята са бесни след

...
Зрители и фенове на Игри на волята са бесни след
Коментари Харесай

Валят закани и обиди за Крум от Игри на волята, не го чака нищо хубаво

Зрители и почитатели на " Игри на волята " са гневни след последния епизод и не стопират да наскърбяват един от участниците. Става въпрос за Крум, който се пробва да играе стартегий, само че стана най-недолюбвания участник в шоуто и ще си носи кръста и след привършване на формата. 

Без да се замисля по какъв начин наподобява в профил той изговори куп нелепости и подцени племето си, като еднолично взе решение, което касаеше всички. Показа се като пъзльо и даже конкурентното племе му се изсмя в очите. 

След снощния епизод се разпадна племето на " Амазонките " и останалите две племена трябваше да си поделят останалите участници от жълтото племе. Крум взе решение при тях да се причислят две дами, като мощните Момчил и Михаил предостъпи на съперниците, написа show.blitz.

Той не пожела да събере Михаил с брат си Радостин. Крум категоринчо отхвърли да има мъже в племето си, защото по-трудно би ги командвал. Вижда се, че неговата коалиция от Цвети и Калоян е дирижирана от него, а те нямат думата за нищо. 

Минути след лъчение на епизода обществените мрежи прегряха от отрицателни мнения за Крум, които ще бележат живота му оттук насетне. 

" Толкова просто и злобно момче не бях срещал скоро. Голяма излагация ", " Това е най-злобният и елементарен състезател. Мисли единствено за себе си, а другите да му правят работата ", " Крум е най-жалкият нерешителен шушумига ", " Да направиш избор и всички в племената да избухнат в смях! Срам и срам за Крум ", " Комплексът на ниския мъж ", са единствено част от хапливите мнения за Крум, само че в обществените мрежи има още хиляди сходни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР