Зрелищна катастрофа е станала в Бургас. В тъмните часове на

...
Зрелищна катастрофа е станала в Бургас. В тъмните часове на
Коментари Харесай

Бесен екшън по тъмно в Бургас: 18-годишен открадна тир и си спретна гонка с полицията ВИДЕО

Зрелищна злополука е станала в Бургас. В тъмните часове на денонощието, към 23 часа, 18-годишен е откраднал претрупан с плоскости тир от паркинга на ул.”Одрин” – до Кроношпан, а по-късно си провел гонене по бургаските улици с 10-ина патрулки.

Според неофициална информация той е минал по ул.”Одрин”, бул.”Струга”, бул.”Стефан Стамболов” в посока Механотехникума, а по-късно е завил по ул.”Дунав”, траял по бул.”Демокрация”, с цел да се върне още веднъж на бул.”Стефан Стамболов”.

Очевидци свидетелстват, че хлапакът е посочил забележителни шофьорски умения зад кормилото на тира и се е опитал да избяга от полицията, оповестява Флагман.бг.

На кръговото до хотел „ Мираж” (кръстовището на бул.”Никола Петков” с бул.”Стефан Стамболов”) той се е завъртял най-малко два пъти, развил е висока скорост и поради мократа настилка е изтървал ръководството на тежкотоварното возило, което се е обърнало и блокирало подстъпа от ж.к.”Изгрев” към бул.”Стефан Стамболов”.



Цяло знамение е, че момчето е невредимо. Разминал се е единствено с нерешителност, изваден е от тира и мигновено задържан. Откаран е в Пето РУП Бургас. Засега не е известна самоличността му, известно е единствено, че е от Средец и последно живеел в предпазено жилище в Бургас, към момента е възпитаник.

Минути след случая на мястото е имало 10 патрулни автомобила и противопожарен автомобил. Те са правили оглед на местопроизшествието и защото плоскостите се бяха разпилели на необятен периметърът се проверявал дали няма инцидентно потърпевши минувачи.



Същевременно, притежателят на авариралия зрелищно тир се е появил на мястото на случая и е огледал какви са провалите.

"Не мога да си обясня по какъв начин се е случило. Камионът бе претрупан със стока и трябваше да пътува на следващия ден сутринта за Русе. Беше оставен на охранителен паркинг. Само материалите костват 40 хиляди лева Камионът не става към този момент за нищо. Щетите са за най-малко 100 хиляди лева Останах като гръмнат, откакто служителите на реда ми се обадиха и ми оповестиха, че мой камион е взел участие в злополука. Разбрах единствено, че водачът е на 18 години, друго не знам ", споделил е притежателят Коста Димитров от "Транс Ко ", представен от Флагман бг.



Със сигурност на 18-годишния водач ще бъде наложена най-малко 72-часова мярка за неотклонение, защото с държанието си е заплашил значително хора. Полицаи са разпитвали очевидци на случая, а някои от тях са разказали, че тирът ги изпреварвал извънредно рисково. Ще бъдат свалени и фрагменти от камерите за видеонаблюдение и приложени по делото.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР