Зоркото папарашко око на Lupa.bg излови бившия президент Росен Плевнелиев

...
Зоркото папарашко око на Lupa.bg излови бившия президент Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Папараци на Lupa.bg: Плевнелиев лапна “Орбит”

Зоркото папарашко око на Lupa.bg излови някогашния президент Росен Плевнелиев да пазари в малко магазинче в центъра на столицата. В късния следобяд той се освежи с пакетче зелен “Орбит ”, а мотивът евентуално е някоя закъсняла среща - неофициална, съдейки по облеклото му.

Бившият държавен глава заплати дъвките с кредитна карта, а на начумерената физиономия на продавача, явно неразпознала видната персона, се оправда, че не носи никакви пари в брой. Плевнелиев незабавно лапна едно от дражетата и с бодра крачка напусна магазинчето.

Половинката на синоптичката Деси Банова обаче наподобява не си е направил труда да изчете състава на дъвките:  подсладители сорбитол, манитол, ксилитол, които при предозиране имат слабителен ефект; аспартам, ацесулфам К и сукралоза, за които СЗО преди няколко месеца не се изрече изключително ласкаво; синтетични ароматизанти, антиоксиданти и редица други артикули на синтетичната химия. За многообразие в състава им има и цели три натурални съставки: глицерин, гума арабика и карнаубски восък.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР