Зоологическа градина в София ще отвори врати за посетители на

...
Зоологическа градина в София ще отвори врати за посетители на
Коментари Харесай

Зоологическата градина в София ще работи от 14 май

Зоологическа градина в София ще отвори порти за гости на 14 май. Работното време за продажба на билети на касите е от 9:00 ч. до 16:30 ч. Разрешен е престоят на гости в зоопарка до 18.00 часа. Задължително е спазването на отдалеченост както при закупуването на билетите, по този начин и при визитата в градината.

По-голямата част от животните ще може да бъдат следени във външните им заграждения. С цел отбягване на събиране на хора в закрити пространства залите „ Големи котки, терариум и аквариум “ и зала „ Гиганти “ ще са затворени за гости до второ разпореждане.

Достъпът до пейките и детските площадки в Зоологическа градина – София ще бъде стеснен, в сходство с ограниченията, планувани в Заповедта за позволение за разходки в градски паркове и градини.

Препоръчително е потреблението на персонални защитни средства (маски, ръкавици, дезинфектанти и др.), съблюдаване на отдалеченост от най-малко 2,5 м сред обособените групи гости, както и да не се струпват голям брой хора на едно място и да се придвижват единствено по алеите за гости.

Всеки клиент, който предлага храна на животните, което е безусловно неразрешено, ще бъде неотложно извеждан от защитата на зоопарка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР