Зодията може да разкаже много за своя представител. Хороскопите помагат

...
Зодията може да разкаже много за своя представител. Хороскопите помагат
Коментари Харесай

Ерогенните зони на тези зодии са …

Зодията може да опише доста за своя представител. Хороскопите оказват помощ да се разкрие характера на човек, неговата съгласуемост с други хора и да се отвори булото на тайната над бъдещето му. Това, обаче не е цялостен лист.
Зодиакалният знак е в положение да каже доста за еротичните желания на всеки по настрана. Ето и тях:
Овен
И по този начин, Овните обичат да им бъдат докосвани ушите и тила. Хапането и галенето ще зарадват представителите на зодията. Самото задържане на една част от тялото за дълго време не си коства - Овенът бързо привиква с чувствата и губи интерес.
Телец
Телецът се подава най-вече на глезене, което допира врата, устните и носа. По време на фамилиарност с представители на тази зодия, би трябвало да имате самообладание. В любовната игра Телците обичат постоянството и изчерпателността.
Близнаци
Този, който избира бързината и разнообразието е от зодия Близнаци. Лесно е да го подлудите с бързи и леки докосвания по гърдите и ръцете. Особено внимание би трябвало да се обърне на китките.
Рак
Раците са страхотни последователи на класиката. Спомняте ли си подиуми от любовни мелодрами? Това е най-хубавият вид, тъй като главната ерогенна зона на Рака е сърцето. Без обич към колегата си, този представител на Зодиака няма безусловно никакъв полов интерес.
Лъв
Ако желаете да покорите Лъва, обърнете внимание на гърба му. Поглаждането, целуването и даже прегръщането по гръбнака ще са най-лесният метод да го изтласкате до краен лимит.
Дева
Придирчивата Дева ще се откаже от секса, с цел да прави генерално разчистване на спалните. Тя даже не е имала поради няколкото часа деликатна подготовка. Ако желаете да ускорите процеса - потупайте Девата по корема.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР