Зодиите могат да ни помогнат да разберем по-добре човека, с

...
Зодиите могат да ни помогнат да разберем по-добре човека, с
Коментари Харесай

Сексуална съвместимост между зодиите

Зодиите могат да ни оказват помощ да разберем по-добре индивида, с който сме и да ни подскажат по какъв начин да разбираем неговите стремежи и планове. Всеки човек е неповторим, само че същото се отнася и за неговата зодия – подредбата на звездите в часа и датата на раждане може да ни помогне да разберем що за човек е обектът на нашите стремежи и по какъв начин да създадем секса с него в действителност вълнуващо прекарване.

Овен (21 март – 19 април)

Сексуалният жанр на Овните е буен и издаващ неспокойствие. Бидейки един от трите огнени знаци, те са хора, които пристъпват напряко към работата – без ненужно ухажване, романтика и цветя. Те са артисти, а не мечтатели и избират лют и буен секс, а не правене на обич. Ако сте обект на техните стремежи, те ще създадат всичко, с цел да ви доставят наслаждение. Но не очаквайте доста, когато се отнася до любовна игра.

Добри сътрудници за секс са: Лъв, Стрелец, Близнаци, Водолей

Телец (20 април – 20 май)

Телците обичат да бъдат обгрижвани, глезени и съблазнявани постепенно. Представителите на тази зодия са малко нерешителни, що се отнася до избора на сътрудник, само че в случай че решат, че точно вие сте индивидът за тях, те ще желаят единствено и само вас. Те са фенове на обичайния секс, само че имат либидо, което щом един път се подтиква, сексът може да продължи цяла нощ! Как можете да ги спечелите? Купете бутилка хубаво вино, букет цветя, пуснете хубава музика.

Сексуално съвместими знаци: Дева, Козирог, Лъв, Скорпион, Риби

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците обичат да бъдат съблазнени първо на духовно, а едвам по-късно на физическо равнище. Те обичат да приказват по време на секс, а също така и да приказват за секс... Щом един път ги съблазните, отправете се допустимо най-бързо към спалнята, защото Близнаците се разсейват доста елементарно. Те обичат разнообразието, ето за какво един път седмично можете да им извършите малко еротично зрелище.

Знаци, подобаващи за секс: Везни, Водолей, Стрелец, Овен

Рак (21 юни – 22 юли)

Раците не са основани просто за секс – това, което те желаят, е връзка. Щом един път попаднете в ръцете на жена Рак, тя мъчно ще ви пусне. В началото те са срамежливи, само че щом се провиснал и ви опознаят, бъдете подготвени за все по-интересни и палави игри сред завивките. Ще ги спечелите, в случай че им имате доверие.

Подходящи сътрудници за секс: Телец, Скорпион, Дева, Козирог, Риби

Лъв (23 юли. – 22 август)

Лъвовете желаят да бъдат звезди и славата им да се носи далеко – това се отнася както за живота им, по този начин и за секса. Те копнеят за овации от публиката, и в случай че ги хвалите непрестанно, те няма да спрат да ви задоволяват. Лъвът не приема " не " за отговор. Обсипвайте го с похвали и той ще остане вечно ваш.

Лъвовете имат добра секс съгласуемост с: Овен, Стрелец, Водолей, Везни, Близнаци

Дева (23 август – 22 септември)

Девите обичат чистотата и реда, ето за какво можете да ги съблазните, в случай че им предложите секс на място, което е изтънчено и подредено. Те избират да не са водещият сътрудник, когато приказваме за секс. Въпреки че на пръв взор могат да наподобяват смутени, по-палавите игри в действителност ги възбуждат.

Подходящи сътрудници за секс са: Рак, Скорпион, Риби, Телец, Козирог

Везни (23 септември – 22 октомври)

Уверените Везни, които имат податливост към перфекционизъм, могат да бъдат привлечени полово от еротиката, както и от нови похвати, когато приказваме за скотски удоволствия. Ще съблазните тази зодия с разходка из града нощем, а за предпочитане е спалнята, в която поканите една Везна, да е декорирана доста добре, до последния подробност. Забравете за евтините хотели!

Знаци, с които си подхождат в секса: Стрелец, Овен, Лъв, Водолей

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Много се е изписало за пословичния нагон на представителите на зодия Скорпион. Но особеното при тях е, че с изключение на плевел секс и обич – те желаят да основат допустимо най-дълбока връзка с индивида, който харесват. За Скорпионите няма приблизително състояние – те или въобще не се интересуват от вас, или са тотално захласнати. Как да спечелите човек от зодия Скорпион? Просто го разберете! Проучете какво харесва и се пробвайте да го осигурите.

Сексуални сътрудници, с които си подхождат: Рак, Стрелец, Риби, Близнаци, Водолей

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Този странник може да ви накара да се чувствате като че ли сте единствения човек на света, само че бъдете деликатни – в случай че усети, че някъде има нещо по-интересно, няма да се бави и може да ви изостави. Стрелците ще създадат всичко за вас, само че ще чакат и вие да извършите същото. Те са отворени, обичат провокациите и заниманията. Способни са да вършат секс на всички места.

Подходящи секс сътрудници: Овен, Лъв, Водолей, Везни, Близнаци

Козирог (22 декември – 19 януари)

На пръв взор Козирозите може и да ви наподобяват като работохолици, които не мислят за нищо друго, с изключение на за работата си. Но внимавайте – това ще се промени, щом съумеете да ги вкарате в леглото си. Козирозите са едни от най-страстните, само че умеят добре да прикриват това. Обичат да бъдат съблазнявани с разсъдък и непримиримост. За да можете да бъдете с Козирог, ще би трябвало да се потрудите – заведете го на сантиментална вечеря, облечете се секси.

Знаци, с които си подхождат в секса: Рак, Скорпион, Риби, Дева, Телец

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Никой не може да смъкна на земята тези смели мечтатели. Либидото им се покачва правопропорционално на интелектуалното привличане, което имат към вас. Бъдете деликатни и знайте, че в никакъв случай не можете да имате водолея единствено за вас. Той постоянно има проект " Б ". Ще го възбудите с диалози, с интелектуални достижения, ще ви забележи, в случай че сте ярка и забавна персона, написа az-jenata.bg.

Зодии, с които е полово съчетаем: Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци

Риби (19 февруари – 20 март)

Когато приказваме за секс, Рибите са хамелеони. Те могат да се преобразяват и да бъдат разнообразни, според от това какво ви харесва. Те са прочувствени и забавни. Това, което носят в себе си като качества, им оказва помощ да доставят удоволствия на другите. Рибите ще се усещат добре, когато и вие се чувствате добре. По природа те са мечтатели, ето за какво, с цел да ги впечатлите, ще би трябвало да измислите някаква игра или пък сценарий… Повярвайте, те ще ви се отблагодарят обилно за напъните!

Зодии, с които си подхождат полово: Скорпион, Рак, Козирог, Дева, Телец
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР