Знамето на пилона Рожен се е скъсало, съобщиха от БСП-Смолян.Издигането

...
Знамето на пилона Рожен се е скъсало, съобщиха от БСП-Смолян.Издигането
Коментари Харесай

Знамето на Рожен се скъса, от БСП призоваха президента да се ангажира

Знамето на пилона " Рожен " се е скъсало, оповестиха от БСП-Смолян.

Издигането на пилона беше осъществено от фондация " Наследство в бъдещето “ под патронажа на президента Румен Радев и дарения, обезпечени от служебното държавно управление, напомнят социалистите.

" Идеята беше посрещната с необятен публичен спор и вместо да сплоти нацията, съумя да прокара следващия мотив за разцепление и кавги. Съоръжението беше намерено тържествено в първия ден на събора " Рожен 2023 " и Радев употребява мотива за следващото назидателно слово по национализъм и родолюбие. Дотук добре - имаме стълб и знаме. Обаче откакто си потеглиха репортерите и камери, които го снимаха, пристигнаха значимите въпроси. Кой и с какви пари ще поддържа скъпото оборудване? Особено през бурните зимни месеци ", пишат от Българска социалистическа партия.

След като стълб " Рожен " бе необятно афиширан като мотив за горделивост, знак на обединяване и най-високия стълб в Европейски Съюз, е неприемливо върху него да се вее скъсано българско знаме, възмущават се социалистите. Те приканват Президентството да се ангажира с подмяната на знамето най-малко два пъти в годината.

" Средства в бюджета на Президентството ще се намерят. Ако би трябвало да понижи големия брой съветници и секретари. Това е достойното решение. Ако ли пък президентът се скрие или дистанцира, това значи, че за следващ път е употребявал родолюбието на българина за личните си цели. Президентът дължи отговори. Разкъсаното знаме е знак на служебната му власт ", считат от Българска социалистическа партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР