Знаменитост готвач Майкъл Киарело почина на 61-годишна възраст на 7

...
Знаменитост готвач Майкъл Киарело почина на 61-годишна възраст на 7
Коментари Харесай

Знаменитост готвач Майкъл Чиарело почина на 61-годишна възраст след мистериозна алергична реакция

Знаменитост готвач Майкъл Киарело умря на 61-годишна възраст на 7 октомври, заяви групата му заведения за хранене, Gruppo Chiarello, в известие за вести.

Киарело, който е създател на няколко готварски книги и е хазаин на готварски излъчвания в Food Network, беше лекуван в медицинския център Queen of the Valley в Напа, откакто получи остра алергична реакция, довела до анафилактичен потрес.

„ Лекарите не знаят какво е предизвикало алергичната реакция, както и фамилията “, сподели представител на Gruppo Chiarello пред CBS News по имейл. „ Може в никакъв случай да не схванат. “

Киарелло е оживял от четирите си деца.

„ Дълбоко скърбим за загубата на нашия обичан патриарх Михаил. Неговият кулинарен искра, безгранична креативност и непоколебимост задължението към фамилията беше в основата на неговото създание “, се споделя в изказване на фамилията му, добавяйки, че Киарело „ сближава хората посредством насладата от споделените ястия, насърчавайки трайни мемоари към масата “.

Киарело беше роден в Ред Блъф, Калифорния, и стартира да готви в кухнята на майка си, като се концентрира основно върху италианската кухня. След това приключва Кулинарния институт на Америка в Ню Йорк и отваря първия си ресторант, Tra Vigne, в долината Напа през 1987 година Оттогава той отваря няколко ресторанта в региона и основава Chiarello Family Vineyards.

Водил е излъчвания като " Easy Entertaining with Michael Chiarello " по Food Network, за което е спечелил Еми за най-хубав водещ. Той се причислява към " Top Chef Masters " на Bravo през 2003 година и постоянно се появява като арбитър в шоуто. Водил е и излъчвания по Cooking Channel, PBS и Fine Living.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР