Знам, че това е съвсем маловажно спрямо двете тежки и

...
Знам, че това е съвсем маловажно спрямо двете тежки и
Коментари Харесай

Катар поиска състезателките по плажен волейбол да са с дълги клинове при 30-градусова жега, звезди бойкотират

" Знам, че това е напълно маловажно по отношение на двете тежки и съществени значими тематики тази седмица (ваксините за Ковид 19 и качеството на Борат 2), само че въпреки всичко.
Катар посегна на най-великия спорт за гледане за всички времена - женският плажен волейбол ( ок, това евентуално е от мъжка позиция, а от женска е мъжкия плажен волейбол). Те са поискали волейболистките да не са облечени в обичайните бикини, а в дълги клинове.
Въпреки, че температурите в Катар през март да доближават към 30 градуса, федерацията е одобрила това, с цел да се съблюдават " условията на локалната просвета ", в обществената мрежа Facebook.
" Нормално е звездите да почнат да бойкотират(бел.-ред. за такова нещо ) Това е все едно поп-фолк певиците да бъдат карани да са облечени в дебели кожуси с ушанки за клиповете, а текстовете да са само на Ницше и Сартр.
Ок, ок, не е прекрасен образец, концепцията ми беше, че се поставят неудобства поради брадати мъже в чаршафи, които са статистически рекордьори по часове гледане на порно уеб сайтове.
И всичко това във времена, когато се нуждая от други спортове и се пробвам да си намеря от тези светещи неща като в " Мъже в черно " с цел да се светна и да не помни представянето на проклетите Ливърпул.
Съсипаха ги тия спортове.
Пс Къде са феминистките, когато ти трябват. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР