Знаков сблъсък на тема COVID-19 и новия коронавирус стана факт

...
Знаков сблъсък на тема COVID-19 и новия коронавирус стана факт
Коментари Харесай

Свиреп сблъсък на тема коронавирус между Атанас Мангъров и Петър Велков

Знаков конфликт на тематика „ COVID-19 ” и новия ковид стана факт в " Шоуто на Николаос Цитиридис ". Един против различен се изправиха доцент Атанас Мангъров и учителя по математика Петър Велков.
Фокусът на разногласието беше има ли и какъв брой политика в тематиката с ковид особено в България. " Медицински фашизъм " - до това води политиката по тематиката, съгласно доцент Мангъров.
Петър Велков обаче обърна взор към по-различен фокус – че има съвсем 18 000 повече умряли през 2020 година по отношение на 2019 година в България и това е резултатът на пандемията. Списание Economist ни уточни като номер едно в света по надценена смъртност, акцентира той. " Винаги сме били челници по смъртност ", разяснява Мангъров, визирайки други заболявания – да вземем за пример сърдечно-съдови болести, Велков обаче отвърна, че при COVID-19 отговорността е обща – приказваме за вирусно заболяване, т.е. с цел да бъде лимитирано, са нужни напъните на всички.
 Мангъров: Решението ми за АБВ не е политическо, а човешко Мангъров: Решението ми за АБВ не е политическо, а човешко
Моето решение да бъда там в АБВ не е политическо, а човешко, тъй като това е партия, която се обърна към мен, защото споделят моето виж...
" Ако господинът си мисли, че може по този метод да овладее едно естествено злополучие, до момента да сме завършили от дълго време ", акцентира Мангъров. И изясни, че коронавирусът е " естествено злополучие ", тъй като един медицински проблем, " неособено " рискова зараза се употребява за всевъзможни цели. " Мерките работят ", нападна още веднъж Велков, визирайки спада особено за смъртността и съобщи: Няма научно проучване, което да е верифицирано и да потвърждава, че ограниченията не работят.
" Медицината не е аритметика ", сподели доцентът, съгласно който „ тези ограничения общо взето нямат някакви особена стойност “. " Ако се затворим, заключим, в случай че нямаме хора, за които сме виновни и живеем на края на света, може да опитаме да се затворим – само че сега, в който се отворим, всичко ще стартира изначало ", добави Мангъров. Това е политическо говорене и не е целесъобразно – Нова Зеландия е образецът, не се съгласи Велков. И подсети, че ограниченията се вземат, тъй като здравната система няма да издържи. Ако пуснем вирусът безотговорно, ще починат 60-70 000 души и няма да са единствено възрастни, сигурен е Велков.
Същевременно Мангъров твърди, че в Инфекциозна болница, където той работи като шеф на COVID-отделението, от 90 кревати за ковид заболели сега има заети единствено 18 и единствено 3 души имали същинска потребност от лекуване. А на въпрос за какво тогава 15 души са в болница, отговорът на доцента беше: " Защото ги е боязън, тъй като от началото на тази пандемия по всякакъв начин се внушава боязън ".
" Когато наречеш един простак – простак, той се наскърбява, тъй като надълбоко в себе си знае, че е простак ", съобщи Мангъров.
 Петър Велков: Има растеж на заболеваемостта, тикаме страната още веднъж към затваряне Петър Велков: Има растеж на заболеваемостта, тикаме страната още веднъж към затваряне
Най-ускорен растежът на заболяване е в групата 0-19, т.е. при децата, сподели пред Нова телевизия Петър Велков, преподавател по математика и експе...
Мангъров внуши и, че всичко за пандемията е в ръцете на " нещото, наречено НОЩ ". Според него, колкото повече проби правиш, толкоз повече случаи откриваш. Петър Велков опонира мигновено, че Нова Зеландия вършат много повече проби и нищо не откриват. " Нелепо е по какъв начин непрестанно се приказват такива неща по медиите, с цел да се употребяват политическите дивиденти от тъгата на хората ", възмути се учителят по математика. " Ако математиците бяха лекари, нещата нямаше да са такива, каквито са ", отвърна Мангъров, съгласно който Велков цитира изследвания, които не схваща. Велков не се съобщи и контраатакува, че международни престижи са туширали тезите на Мангъров – да вземем за пример основният инфекционист на Съединени американски щати доктор Антъни Фаучи.
За край Велков подари отчет за изявленията на Мангъров по принцип и къде има дезинформация.
Пълното предавате –!
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР