Знаков пилот от близкото минало каза една отдавна премълчавана истина.Рубенс

...
Знаков пилот от близкото минало каза една отдавна премълчавана истина.Рубенс
Коментари Харесай

Знаков пилот проговори! Скандална истина за Шумахер

Знаков водач от близкото минало сподели една от дълго време премълчавана истина.

Рубенс Барикело е най-успешният втори водач в историята на Формула 1. Той бе съотборник на Михаел Шумахер, когато германецът завоюва пет следващи международни трофеи за Ферари.
-->
Но бразилецът безмилостно беше лишаван от късмет за триумф в полза на Михаел – политика, провеждана от тогавашния началник на Ферари Жан Тод, предава sportal.bg.

За времето, когато беше съотборник на Михаел, Рубенс завоюва 9 надпревари и на два пъти приключи като вицешампион.

Преди повече от 20 години Рубенс избягваше да разяснява връзките му с Михаел в отбора на Ферари, само че в този момент към този момент може да приказва умерено.

„ Винаги съм бил другар и съм подържал положителни връзки с всички мои съотборници, изясни Рубенс в подкаста Beyond the Grid. – Но не и с Михаел.

Той в никакъв случай не ме поддържаше. Никога не ми е предложил помощ и аз в никакъв случай не съм желал помощ от него. Михаел беше друг. Много пъти се е случвало да приключим срещата на отбора и по-късно незабавно да стартира друга, в която взе участие единствено Михаел. Аз просто си седях в профил. Усещах, че това е неговият тим. ”

Преди време Бърни Екълстоун съобщи, че в контракта на Рубенс написа, че няма право да се състезава против Михаел. Сега Рубенс опроверга това пред формалния уебсайт на Формула 1 и изясни, че е нямало да подпише с отбора, в случай че е би трябвало „ да пуска Михаел напред ”.

„ Не желаех да подпиша. В контракта ми не пишеше нищо такова (каквото твърди Бърни), съобщи Барикело. – Прием доста неща, които бяха в моя изгода. Много неща не одобрих, само че и доста одобрих, тъй като видях, че във Ферари се развъртвам. За шест години видях, че ходя напред и моето време идваше. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР