Знаков бандит от миналото бе арестуван на остров Бали при

...
Знаков бандит от миналото бе арестуван на остров Бали при
Коментари Харесай

Арестуваха на остров Бали легендарен майстор в точенето на банкови карти /снимки/

Знаков престъпник от предишното бе задържан на остров Бали при опит за източване на огромни суми от разнообразни банкови карти, заяви БЛИЦ. Става въпрос за известния в предишното Стефан Кленовски. За случая оповестяват и медиите в Индонезия.
Заедно с Кленовски са задържани Пламен Николов, който сега на задържането е бил с австралийски паспорт, както и Иван Станчев. Тримата са били причакани до заведение за бързо хранене и са арестувани. Разследването на активността им е почнало на 18 юли. При обиска на наетата от българите вила, са открити голям брой празни банкови карти, валута, оръжия, преносим компютър, дискове, както и скиминг устройства. Смята се, че точно Кленовски е ръководел бандата. В момента тримата българи са в ареста. Пламен Николов е търсен от Австралия за същото закононарушение.
Името на Стефан Кленовски нашумя през 2012 година. Тогава той бе задържан показно в мол на "Цариградско шосе ", където празнуваше рождения ден на сина си. Той бе арестуван по време на интервенция "Шок " с европейска заповед за арест. Кленовски е член на незаконна група и от 2008 година се прави престъпена активност в Италия и други страни. При задържането му тогава той се оплака от полицейско принуждение, само че записи от видеокамери в мола го опровергаха. Обвиненията против Кленовски бяха за присъединяване в незаконна група в италианския град Трани за подправяне на карти за банкомати и източване на пари.
Стефан Кленовски е считан за един от майсторите в източването на банкомати. През годините е работил в разнообразни незаконни групи. Негова дясна ръка е Андрей Цветанов, който е търсен с алената бюлетина на Интерпол.
В момента той се намира на територията на България. Цветанов също е обитавал на територията на остров Бали. Преди време в Джакарта бе задържана брачната половинка му Илияна, която бе съдена също за източване на банкови карти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР