Знаете ли на кого е кръстено Азовско море? На ютюбъра

...
Знаете ли на кого е кръстено Азовско море? На ютюбъра
Коментари Харесай

Пловдивски ютюбър завладя Азовско море

Знаете ли на кого е кръстено Азовско море? На ютюбъра Тодор Азов, естествено. Децата нямат грам подозрение в това. Когато взимат въпросния урок в час, на мига осведомят кумира си: „ Знаеш ли, Азов, през днешния ден учихме за твоето море! “. Техните родители обаче надали имат разбиране от този нов, неразучен към момента раздел в географията.

„ Започнах да фотографирам клипове, откакто приключих учебно заведение. Не знаех какво да върша с живота си. Исках да бъда прочут “, споделя Тодор, който е учил 2 години актьорско майсторство в спектакъл „ А’парт “. После пробвал в НАТФИЗ, само че не му провървяло. Изиграл комедиен монолог, журито прихнало, само че кой знае за какво му „ зашило “ чиста двойка. Тодор, несъмнено, има проект Б - да се опитва като режисьор. Но още веднъж удря на камък, откакто таксата се оказва не по джоба му. Не е в стила му да изпада в мрачни мисли, по тази причина взема решение: ще учи самичък.

Няма по какъв начин да не помни първите си клипове, въпреки да му се желае. „ Бяха доста зле - скучни, недобре инсталирани, само че несъмнено е трябвало да мина по този път “, допуска Азов, който сега има 110 000 клиенти в Ютюб. Преди славата да почука и на неговата врата, се лута цели три години. Става прочут за една нощ. Просто никой преди него не се е сетил да разяснява... мнения. Стартира ексцентричната концепция, обсъждайки с аудиторията си тиради под ария на Галена. „ Така от скромните 1000-2000 гледания започнах да върша по 100 000-200 000. Станах една заран и какво да видя: 40 000 души, които бяха гледали клипа ми! Връщам се вечерта след работа - 300 000. За една седмица клиентите и гледанията ми пораснаха неимоверно. Останалото е история “, усмихва се пловдивският ютюбър.

Но не се има за прочут. След една преживелица в чорба бар, при която касиерът го разпознал и го черпил шкембе-чорба обаче, съвсем повярвал в известността си.

В момента главните му доходи са от клипове. В събота и неделя работи в книжарница Orange Сеnter в Мол Plaza. „ Иронично е, само че любовта ми към книгите пристигна от омразата. Като дребен ме караха да чета творбите от листата в учебно заведение и аз ги намразих, споделя Тодор, който е приключил СУ „ Свети Седмочисленици “ в " Тракия ". Спомня си, че когато попитал учителката за какво би трябвало да чете Вазов, тя го порязала с императива: „ Защото аз по този начин споделям! “. Вместо изцяло да се откаже от литературата обаче, той почнал да разпростира книгите, които му били забавни. Така заобичал четенето и схванал, че принудително красота не става. Предпочита трилъри, престъпни романи, занимателни четива и логика на психиката.

Дори има концепция за личен разказ със заглавие „ Средата на геврека “. Главният воин в него се споделя Стефан Гевреков по прякор Геврека. И най-после за него постоянно остава средата на геврека, разкрива 24-годишният ютюбър. Изпратил ръкописа на телевизия BIT с предложение за сериал. От управлението на медията дали зелена светлина на концепцията, само че след промяна в собствеността планът пропаднал. Сега Тодор е замислил книга с най-смешните мнения в интернет, която сигурно ще има огромен пазарен триумф.

Свикнал е от дълго време с злобарите. Дори забелязал, че след скандал с различен известен ютюбър, който тогава бил гадже на Дара, известността му скочила до небето. „ 400% повече пари съм изкарал. А те си мислят, че ми вредят “, радва се ютюбърът. Едни му завиждат, други не го харесват, трети просто се връщат изтощени от работа и имат потребност да разредят напрежението. „ Ако има единствено позитивни мнения, няма по какъв начин да се развиваш. Освен това злобарите генерират трафик “, напомня остарялата интернет мъдрост Азов.

Що се отнася до обектите му на ентусиазъм, те са на всички места. Риалити герои, силиконови хубавици, нашумели реализатори. С неповторимото си възприятие за комизъм Тодор е захапвал не една и две родни звезди. Криско, Слави Трифонов, Фики Стораро, Диона, Папи Ханс... описът е дълъг. „ Осмивам ги, само че има защо. Привърженик съм на концепцията да спрем да вършим идиотите известни “, не пести рецензиите си Азов.

На шеговития въпрос Гери Никол или Тита, дава отговор без съмнение: „ Михаела Маринова “. Според него младата певица е лъч светлина в родния шоубизнес.

Дава си сметка за въздействието, което има върху младежите. Съветва ги, каквото и да стартират, да бъдат търпеливи, тъй като с всеки минал ден ще стават все по-добри. И още: да бъдат сериозни и да подлагат всичко на подозрение.

Добрата вест за многочислените му последователки е, че си няма другарка. За тяхно страдание обаче сега напълно не му е до обвързване. „ Имал съм гаджета последователки - не е добра концепция. Очакванията им са огромни, а аз съм непретенциозен човек. Това, което виждат в клиповете, е облик “, признава Тодор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР