Знаете ли, че женският характер зависи от деня от седмицата,

...
Знаете ли, че женският характер зависи от деня от седмицата,
Коментари Харесай

Каква жена си според деня, в който си родена?

Знаете ли, че женският темперамент зависи от деня от седмицата, в който е родена? Така най-малко настояват астролозите! И тъй като ние, дамите, обичаме да се допитваме до тях, сме много склонни да повярваме. Затова, девойки, вадете календарите и сверявайте!

Понеделник
Потомките на Ева, родени в понеделник, са доста чувствителни и сантиментални натури. Освен това имат доста мощно шесто възприятие, което рядко ги подвежда. Проблемът е, че никак не обичат да са сами. Затова и са склонни да стартират безсмислени връзки, макар да предчувстват скорошния край.

Вторник
Жените, родени в този ден, обожават да грабят от живота с цялостни шепи. И несъмнено знаят по какъв начин да го създадат. В любовта постоянно се раздават на 100%. За тях съвършената връзка е бурна и доста буйна, само че усетят ли застой – бягат. Мразят скуката и еднообразието. Държат да бъдат самостоятелни и не разрешават никой да промени това.

Сряда
Тези дами си падат по уюта, стабилността и комфорта. В живота си имат най-малко една дълга връзка, а в случай че заради някаква причина, тя е завършила, по-късно дълго време остават сами. Те не обичат да играят на дребно. Винаги премислят нещата, преди да работят. Най-голямото им качество е постоянството.

Четвъртък
Нетърпеливост – това е думата описваща най-добре девойките родени в четвъртък. Те желаят всичко да се случва на момента и никак не си падат по отлагането. Отличават се с доста избухлив манталитет и неотстъпчивост. Когато нещо не им харесва, не очаквайте от тях да създадат компромис. По-скоро ще се извърнат и ще си тръгнат, тъй като не желаят да си губят времето.

Петък
Тези дами са безспорните мечтателки! Предпочитат да прекарат уикенда в четене на книги, в сравнение с ваучър с доста мъже и алкохол. Ценят красивото и поставят доста грижи за външния си тип. Но даже да са облечени в спортен екип, те са истински магнит за господата.

Събота
Жените, родени в събота, са извънредно потайни и загадъчни натури. Рядко издават страстите си и е съвсем невероятно да прозреш мислите им. Това ги прави и невероятни манипулатори. Определено знаят по какъв начин да завъртят главата и на най-трудния мъж. Често прибягват до ловкост, с цел да успят в живота. А мозъкът им… О, той е изострен като бръснач!

Неделя
Страстни и прочувствени дами, които постоянно следват гласа на сърцето си. Те са непредвидими и нерядко – съдбовни. От такива девойки, би трябвало да се чака непредвиденото. В любовта не вършат никакви взаимни отстъпки, само че в това време са всеотдайни и съществени. Само една особена порода мъже могат да укротят такава жена.

Инфо: http://www.beu.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР