Знаете ли, че има професия гласов дизайнер? Украинецът Иван Головацкий

...
Знаете ли, че има професия гласов дизайнер? Украинецът Иван Головацкий
Коментари Харесай

Украинец преподава гласов дизайн на български език

Знаете ли, че има специалност гласов дизайнер? Украинецът Иван Головацкий идва в България преди 6 години, само че приказва съвършен български и учи хора с разнообразни специалности по какъв начин да приказват вярно и по какъв начин да моделират гласа си, с цел да звучат авторитетно и красиво. Той е учител по обществена тирада и имидж на речта, артист, озвучител, водещ на събития и гласов дизайнер. Получава образованието си тук и също в Съединени американски щати, Русия и Англия.

" Преподавам гласов дизайн и имидж на речта. Това значи да дадеш опция на един човек да може да има глас, да си изрази гения. Да си изрази гения по подобен метод, че да бъде чут, да може да повлиява с гласа си, да може да звучи прелестно ", изяснява за специалността си Иван.

Украинецът става известен от обществените си мрежи, където има видеа с над 100 000 гледания. Освен че забавлява аудиторията си, той постоянно дава скъпи препоръки и извършения по дикция и гласов дизайн, а също по този начин въодушевява и стимулира със своята история.



След всички пътувания Иван избира да остане в България, като в началото е възнамерявал да учи китайска лингвистика. Харесва българския език, смята го за в действителност комплициран.

Вижте къс видеоурок, който Иван даде особено за Ladyzone.bg:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР