Знаете ли, че червилото може да разкаже много за човек?

...
Знаете ли, че червилото може да разкаже много за човек?
Коментари Харесай

Какво разкрива цветът на червилото?

Знаете ли, че червилото може да опише доста за човек? Различни изследвания демонстрират, че червилото демонстрира вашата персона, когато го носите.

Дръзки, уверени, мечтани, сантиментални, сладки, буйни, чувствени, мистериозни. Какъв вид сте? Следните насоки ще ви оказват помощ да изберете цвета на червилото си, с цел да подхожда на вашата персона.

Какво значи алено червило?

Прекрасен типичен цвят, който в никакъв случай не излиза от мода. Червеното е цветът на пристрастеността и сексуалността. Момичетата, които постоянно носят алено червило, нормално са доста секси и съблазнителни, обичат да бъдат в центъра на вниманието. Този цвят ще помогне за основаването на цласически холивудски образ, аленото червило в никакъв случай не остава неусетно, както самата жена.

Ако предпочитате алено от всевъзможен колорит на устните си, вие сте доста уверени. Цветът символизира храброст, пристрастеност, упоритост и риск. Други виждат момичето като мощна персона с огромен темперамент и жанр. 

Оранжево или коралово червило

Предпочитате топли цветове? Човек, който харесва портокалови и коралови червила, просто искри от наслада и младост. Такова момиче може да се назова идеалист, който обича да опитва, да поддържа връзка доста. Приятелите ви виждат като цудесен източник на сила и оптимизъм. Те знаят, че могат да разчитат на вашата поддръжка и че постоянно сте подготвени за развлечение.

Момиче с устни от този цвят е буйно по модата, не се опасява да тества нови трендове. Заслужава да се означи, че оранжевите червила са цудесни за девойки с всевъзможен звук на кожата.

Ярко розово червило
 Грешки при нанасяне на матово червило Грешки при нанасяне на матово червило
В продължение на десетилетия дамите бъркат по безчет способи, що се отнася до червилата - от кораловите цветове през 80-те през блус и...

Розовото и фуксията също са много съвременни разновидности. Те са определени от общителни и радостни девойки, които постоянно са подготвени да купонясват.

Тези интензивни нюанси показват освен блестящия жанр, само че и страната на рок звездата. Ярко розовото е идеално за авантюристичен млади девойки, които обичат музиката и пътуванията. Те постоянно са заобиколени от положителни другари. Успешни са както в работата, по този начин и в обществения живот.

Светло розово или бежово червило

Сладък, утопичен, сантиментален и почтен. Обикновено такива асоциации са породени от момиче, носещо ярко розово червило. Светлите и пастелни нюанси значат мекост, женственост и деликатност, само че това не значи, че момичето е незряло или детско. Момиче, което обича тези цветове, може да бъде несъмнено като интуитивно, готово да следва фантазиите си.

Прозрачността на тези нюанси символизира честността и съпричастността. Светло розовото червило се свързва с надеждността.
 10 неща, които мъжете не харесват в дамите 10 неща, които мъжете не харесват в дамите
Не е задоволително да знаем единствено какво харесват мъжете, само че и какво ги отблъсква. Разбира се, не всеки път всичко е толкоз изрично, само че все...

Бежовото червило подхожда на всеки звук на кожата. Цветът алармира любовта ви към природата. Жена, носеща този цвят червило, е уверена, тъй че не изпитва потребност да притегля вниманието към себе си.

Лилаво червило

Лилавите устни са спечелили забележителна известност. Ако имате червило в този цвят в чантата си за грим, можете да се наречете доста уверени. Вие сте доста смели, имате мощен темперамент, подготвени сте да се изправите пред всеки проблем, който може да възникне.

Лилавото червило също демонстрира, че момичето, което го носи, е доста мистериозно и настойчиво, а тази композиция е доста привлекателна.

Уверете се, че нюансът на червилото дава отговор на вашия звук на кожата. Ярки цветове ще ви оказват помощ да изглеждате най-добре, само че не забравяйте, че крайният избор е ваш. Покажете най -добрата страна на вашата персона. Колкото повече ви харесва червилото, толкоз по-уверено ще изглеждате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР