Знаете какво се случва в последно време - инфлация, скъпотия,

...
Знаете какво се случва в последно време - инфлация, скъпотия,
Коментари Харесай

Мартина Юрукова показа всичко и се закани на мъжете: Страхотен вампир съм!

Знаете какво се случва напоследък - инфлация, скъпотия, рецесия. На някои родни инфлуенсъри им се наложи да вземат някои крайни, само че предстоящи ограничения. Така да вземем за пример плеймейтката Мартина Юрукова, която така и така демонстрира много в Instagram, стартира да демонстрира всичко в OnlyFans. 

Така единствено за няколко месеца наличие в платформата Мартина събра повече клиенти и лайкове от Андреа, която бе една от първите родни звезди там. И то против единствено 12 $ на месец. 

Но хубавото е, че Мартина продължи да качва *онези* фотоси, с които стана известна в Instagram. Направи го и преди часове, като скри прекомерно малко от себе си:

Виж още: Семейна идилия: Даянка и Йордан от " Един за различен " не стопират да демонстрират любовта си

На фотото виждаме в действителност съвсем всичко, та даже и част от зърната на силиконовия бюст на плеймейтката. И тъй като очевидно не е задоволително това, Мартина прави лек намек какво има и по-надолу. 

Разбира се, Мартина употребява фотографията, с цел да популяризира своя OnlyFans профил. " Бих била превъзходен върколак. Знаеш къде ", написа тя и прибавя хаштаг " bio ", където в действителност е линк към въпросната платформа.

Иначе Мартина все още е в Букурещ. Какво прави там, като се изключи че обикаля готини заведения за хранене, не знаем.

Изображение: https://www.instagram.com/martina_yurukova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР