Знаете, че закуската е най-важното хранене за деня. Тя е

...
Знаете, че закуската е най-важното хранене за деня. Тя е
Коментари Харесай

Закуска за шампиони: 10 минути ще ви отнеме да я приготвите

Знаете, че закуската е най-важното хранене за деня. Тя е нашият старт и в случай че създадем по този начин, че я пропуснем, прекомерно евентуално е да не се усещаме пълноценни и на 100 % енергични.
По-голямата част от нас не съумяват заран да готвят, защото са притиснати от времето. Всъщност това е и главната причина да не се хранят.
Ще споделим с вас рецепта за закуска, която няма да ви отнеме повече от 10 минути. Сигурни сме, че ще се влюбите в нея и ще желаете всеки ден да я похапвате.
Не се постанова да запретвате ръкави и да включвате котлони, не е нужно да бъркате като обезумели и да печете в продължение на часове. Нашето предложение за вас е повече от елементарно и дава възприятие за задоволеност, без да преяждате.
Необходими артикули:
• 50 грама фини овесени ядки
• 50 грама сирене
• Лъжица масло
 Какво закусват хората по света Какво закусват хората по света
За някои от нас закуската е най-важното хранене за деня, други я пропущаме. Независимо какъв е нашият хранителен режим, другите нар...
• Плодове за гарниране, семена или ядки
Какво се изисква от вас да извършите, с цел да предложите на тялото си нужната порция витамини, фибри и минерали?
Най-напред изсипете в купа овесените ядки, натрошете сиренето от горната страна и поставете лъжица краве масло. Включете електрическата кана и загрейте вода.
Полейте щедро наличието в купата и изчакайте да престои няколко минути, до момента в който овесените ядки се накисват.
През това време бихте могли да се погрижите за себе си и своя утринен тоалет.
 Ето за какво не трябва да пропущаме закуската рано заран Ето за какво не трябва да пропущаме закуската рано заран
Изследване на американски учени потвърждава, че прескачането на утринното похапване усилва повече от два пъти риска от атеросклероза -...
След като закуската е стояла известно време, можете да преминете към самото гарниране. Ако сте фенове на по-сладките храни, прибавете няколко кръгчета банан или 3 фурми, нарязани на ситно.
В случай, че предпочитате да е по-солена закуската, можете да поръсите със слънчогледови семена, чиа, сусам или микс от такива.
Гарантираме, че стомахът ви ще бъде утолен за дълго време, а вие ще се чувствате по-енергични от всеки път.
Освен това не се постанова да отделяте часове за приготвянето на закуска. За да съкратите процеса, предлагаме от вечерта да подготвите продуктите и на сутринта да залеете с врялата вода.
Насладете й се!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР