Знаете, че тази коалиция беше сформирана трудно от партии, които

...
Знаете, че тази коалиция беше сформирана трудно от партии, които
Коментари Харесай

Асен Василев: В коалицията не може да има различия за борбата с корупцията

Знаете, че тази коалиция беше образувана мъчно от партии, които са доста разнообразни по своята същнност - и като схващане за стопанска система, и като схващане за обществена политика, и, в случай че щете, за схващане за метода, по който България може да излезе по-силна на интернационалната дипломатическа сцена.

Но имаше едно главно схващане в основата на образуване на обединението - че ще се постави завършек на кражбите и че парите на българите ще бъдат разходвани транспарантно, оправдано и законосъобразно. Това съобщи министърът на финансите и вицепремиер по еврофондовете Асен Василев във връзка отдръпването на партията ИТН от ръководещата коалиция.

"Много пъти са ме питали къде е алената линия на Продължаваме промяната. И ние неведнъж сме заявявали, че нашата алена линия е да не допуснем обири ", съобщи Василев.

"В обединението може да има разлики по какъв начин е най-добре да се подкрепят българските гарждани и по какъв начин да се изразходва държавният запас. Но не можем да допуснем разлики по това, че не би трябвало да се допсукат обири и би трябвало да се упражнява ефикасен контол върху всеки лев държавна пара ", сподели още Асен Василев.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР