Знаете, че Лиса Гарднър не е от авторите, които си

...
Знаете, че Лиса Гарднър не е от авторите, които си
Коментари Харесай

Лиса Гарднър пише все по-завладяващо! Ще се убедите сами – с поредната книга за Д. Д. Уорън

Знаете, че Лиса Гарднър не е от създателите, които си разрешават просто да измислят престъпен сюжет. При нея всичко е авансово проучено, премислено, само че не ни затрупва с непотребни обстоятелства и детайлности, а много премерено, разпределено в целия разказ, съумява да преплита детайлите от изследването си и надлежно – от развиването на следствието.

е трилър от най-висока класа, с реалистична история, с красиво написан разговор и любопитна, завладяваща басня. Дори и за пръв път да хващате книга на Гарднър от тази поредност, отново ще се насладите на историята като независим разказ. А в случай че следите поредицата, развиването на героите ще удовлетвори вашите упования.

И няма подозрение – Лиса Гарднър в действителност е кралицата на престъпния трилър. Нейното писане е брилянтно: ще четете история, която е напрегната, забързана, същински завладяваща.

Специалният сътрудник на ФБР Кимбърли Куинси и сержант детектив Д. Д. Уорън са основали работна група, която да следи цифровите следи, оставени от умрелия сериен грабител Джейкъб Нес.

Когато в хълмовете на Джорджия е намерено обезпокоително доказателство, те водят Флора Дейн и престъпния детектив Кийт Едгар в малко градче, което явно е доста сбъркано. Това, което в началото наподобява като тежък готически фон, бързо кристализира в нещо доста по-зловещо и те откриват, че макар цялото зло, което Джейкъб е направил приживе, най-мрачната му загадка занапред следва да бъде разкрита.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР