Знаеш какво казват – човек може да е стар по

...
Знаеш какво казват – човек може да е стар по
Коментари Харесай

Пет признака, че остаряваш

Знаеш какво споделят – човек може да е остарял по душа или да остане постоянно млад ако запази детското в себе си. Ето няколко признака, че си почнала да остаряваш, само че не по белите коси или дребните бръчици, а по метода ти на поведение ;)

Избираш дивана пред бара – сигурен симптом, че остаряваш. В множеството случаи би се оправдала, че си изморена от тежката работна седмица и по тази причина ще пропуснеш излизането довечера. Ние ще те опровергаем единствено с един въпрос – преди две години също ходеше на работа и се изморяваше. Избра ли дивана пред бара най-малко един път? 

Започваш да пиеш ракия – бирата е за младите, а твърдите питиета като водка и джин биват преднамерено изместени от ракията и мастиката. Това изказване не е потвърдено от нито един академик, само че е изрично наблюдаване на нашия екип ;)

Предпочиташ спокоен и спокоен курорт за лятната си отмора – защо ти е място с прекомерно шумни нощни заведения и питейни заведения, като по този начин или другояче ще си толкоз изтощена от плажа, че ще седнеш да вечеряш в някой ресторант и ще заспиш...

Когато се събереш с другари си говорите за политика, здравословни проблеми и лекарства – преди не беше по този начин нали, само че към този момент нямаш никаква концепция защо сте си говорили преди време. Факт е, че в този момент в случай че седнете на масата, постоянно ще се издигнат тематиките – работа, политика, медикаменти, схващания и други сходни. Най-вероятно младото ти „ аз “ отпреди 5 години би те жигосало за това, което си причиняваш в този момент.

Следобеден сън, вместо спане до късно – събота е, а ти се будиш в 8 или 9 сутринта, с цел да свършиш всичките си задания и то без тревога???!!! След изобилен обяд идва и времето за следобедната сънливост. 

Ето още няколко признака, че остаряваш:

Забравяш
Употребяваш репликата „ Навремето не беше по този начин “
Притесняваш се за пари
Замисляш се дали да не ограничиш цигарите, алкохола и нездравословните храни...защото не е здравословно
Не мислиш за флиртове и свалки, а търсиш мъж за женене 
Смяташ, че ти е време да имаш деца
Чувстваш се по-комфортно с по-възрастни от теб хора 
Не ти хрумват занимателни и откачени хрумвания, които да реализираш с най-хубавата си приятелка 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР