Знаем, че ще е различен мач. Те ще играят по-агресивно

...
Знаем, че ще е различен мач. Те ще играят по-агресивно
Коментари Харесай

Вердон: Трябва да се фокусираме

" Знаем, че ще е друг мач. Те ще играят по-агресивно и нападателно. Готови сме. За мен като бранител е малко по-трудно, откакто сме позволили два гола, а преди този момент имахме пет чисти мрежи. Това е футбол. Ние желаеме да сме съвършени, само че може би това е точният миг да държим главите си свежи. Ние сме уверени и тези два гола не трансформират нищо за нас ", стартира Вердон.
 Моци: Надявам се, че ще си тръгнем с успеха Моци: Надявам се, че ще си тръгнем с успеха
" Трябва да се фокусираме върху себе си. Не би трябвало да мислим за техните почитатели, а да се фокусираме върху себе си ", добави националът на Бенин.
 Шимунджа: Реваншът ще е друг, очаквам зелене светлина от доктора за Янков Шимунджа: Реваншът ще е друг, очаквам зелене светлина от доктора за Янков
Вървим малко по малко, най-важният мач е утрешният. Може би тази година сме по-готови за тези квалификации. Ще мислим мач за мач. Знаем кой може да е идващият ни противник, в случай че преминем в другия кръг. Гледаме мачовете. Нямаме искания какъв да е следващният ни конкурент. За мен няма значение, ние сме добър тим ", приключи Вердон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР