Знаехме, че те са доста по-напред, шест-седем мача в първенство,

...
Знаехме, че те са доста по-напред, шест-седем мача в първенство,
Коментари Харесай

Георги Караманджуков: Ще се опитаме на реванша да си използваме шансовете

Знаехме, че те са много по-напред, шест-седем мача в състезание, ние сме по-тежички, по-бавни, не сме навлезли в нужния темп. Добър тим са, неслучайно са втори в Швейцария, излязоха от сложна група, само че ще се опитаме на реванша да си използваме възможностите. Това сподели спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков след нулевото реми на първенците със Сервет в Лига на конференциите.

" Знаехме, че сме на подобен стадий в подготовката и не сме на тяхното равнище, и треньорът го сподели. Програмата е тежка, играем към момента на три фронта, само че Лудогорец постоянно е показвал, че може да се оправи, най-хубавите футболисти са в Лудогорец, постоянно съм го казвал ", съобщи Караманджуков.

Той разяснява и представянето на новото попълнение в отбора Ивайло Чочев.

" Излишно е да даваме оценка за Ивайло Чочев, той е извънредно момче, експерт. Върна се след тежка травма. От много време го искахме в Лудогорец, чак в този момент успяхме да си реализираме финансовите условия, които ни удовлетворяват нас. Убеден съм, че ще помогне на тима и колектива ", изясни спортният шеф на " орлите ".

Караманджуков съобщи, че прехвърлянето на Игор Тиаго е плюс за българския футбол.

" Трябва малко по-позитивно да гледаме на нашето състезание. Този човек игра преди седем месеца в нашето състезание. Гласувахме му доверие, знаете, че първата му година беше на приливи и отливи, не щеш ли сложи връх ", разяснява спортният шеф на Лудогорец.

" Има интерес към всички нашите футболисти, само че към този момент няма да има прехвърляния. Естествено, в случай че има футболист, който е мечтан от треньорското управление и ще вдигне класата на тима, притежателите няма да жалят средства. Но единствено, в случай че вдигне класата на тима ", сподели шефът на " орлите ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР