Зловещите предупреждения на Владимир Путин за ядрена война бяха заклеймени

...
Зловещите предупреждения на Владимир Путин за ядрена война бяха заклеймени
Коментари Харесай

Зловещото ядрено предупреждение на Владимир Путин „не означава много в реалния живот“ след предишен блъф

Зловещите предизвестия на Владимир Путин за нуклеарна война бяха жигосани от специалист като освен това от „ нуклеарно размахване “, че „ не значи доста в действителния живот. "

Руският президент Владимир Путин употребява годишното си послание към нацията, с цел да предизвести, че нуклеарните качества на Русия са в положение на „ цялостна подготвеност ". В днешната си тирада той сподели: „ Стратегическите нуклеарни сили са в положение на цялостна подготвеност за обезпечено потребление. Това, което планирахме в региона на въоръженията, за което приказвах в моето обръщение през 2018 година, е свършено или тази работа е в развой на довеждане докрай. "

Но това не е нещо, за което би трябвало да се тревожим прекалено много, сподели един съветски специалист. Кийр Джайлс, създател и откривател, учещ Русия, сподели за TheMirror.com: „ Това е, което някои английски военни офицери назовават ​​„ нуклеарно размахване “ и това не значи доста в действителния живот, без някаква индикация, че Русия подхваща някакви дейности въобще, с цел да поддържа думите си....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР