Зловещи подробности излязоха за убийството на младата жена, което потресе

...
Зловещи подробности излязоха за убийството на младата жена, което потресе
Коментари Харесай

Появиха се зловещи подробности за убийството на младата жена, което потресе Варна

Зловещи детайлности излязоха за убийството на младата жена, което потресе Варна и цяла България преди ден.

Още преди изгубването й е имало сигнали за домашно принуждение от страна на приятеля й. Била е направена ограничаваща заповед по отношение на него, която самата жертва не е спазвала и се е прибирала при него, разкриха от полицията в града.

Резултатите от аутопсията демонстрират, че дамата е пребита до гибел с тъп предмет. Арестуваният мъж е с повдигнато обвиняване, следва прокуратурата да внесе искане за непрекъснато задържане под стража.

Има данни, че той е наркозависим.

Изчезнала млада жена беше открита убита във Варна преди ден. 21-годишната жена е била оповестена за търсене на 1 януари, откакто излязла от вкъщи си и повече не се появила.

Арестуван бе мъж, с който жертвата е имала интимни връзки. Пред полицията той е показал и къде е скрил тялото ѝ - в шахта.

39-годишният обвинен е арестуван за 72 часа и притеглен като обвинен за съзнателно убийството, оповестиха от прокуратурата във Варна.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и е осъществено претършуване в парцела, населяван от причинителя. В него чиновниците на реда са разкрили жертвата в добре замаскирана остаряла, септична яма, имитираща горичка, допълниха от обвиняването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР