Зловещата смърт на дъщерята на идеолога на Путин - Александър

...
Зловещата смърт на дъщерята на идеолога на Путин - Александър
Коментари Харесай

Таня Андреева от ДБ пусна скандален пост за смъртта на Дугина, но го изтри

Зловещата гибел на дъщерята на идеолога на Путин - Александър Дугин провокира спорни и крайни реакции и измежду родните политически и публични среди.Тази нощ, колата на Дария Дугина бе взривена от незнайни и 29-годишната политоложка и журналистка почина на място.  

Сред мненията, че децата заплащат грешките на бащите си, се промъкнаха и крайни мнения. Такъв се оказа и този на тъмносинята докторка Таня Андреева от Демократична България.

" Каквото повикало, такова се обадило. " Такава бе първосигналната й реакция, споделена с пост във фейсбук. След това обаче, очевидно поразмислила, тъмносинята активистка изтри размислите си.

Все отново множеството реакции на мрачната преживелица бяха в диапазона - децата не са отговорни, само че за какво зли гении като Дугин постоянно оцеляват. Такова мнение показа шефът на " Правосъдие за всички " Велислав Величков.  

Защо все по този начин злите гении оцеляват, като че ли висша мощ ги пази, с цел да продължат да творят зло, а децата им заплащат цената? Това написа Велислав Величков след новината за ужасната гибел на дъщерята на философа на Путин Александър Дугин. 

Не се радвайте на гибелта на хора, апелирам ви, радвайте се на успеха на разсъдъка над смъртоносни идеологии. На успеха на мозъка и морала над оръжията и заличаването.
Защото другояче не сме по-добри от войната и нейните адепти. (Това не важи за гибелта на Путин. Нормално е да се радваме на заличаването на архизлодея.)

Така погледна на драмата пък редакторът и преводач Силвия Недкова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР