Няколко случая с отровени котки ядосаха жителите на столичния квартал

...
Няколко случая с отровени котки ядосаха жителите на столичния квартал
Коментари Харесай

Граждани питат: Общинари ли тровят котки в столичния квартал Света Троица?

Няколко случая с отровени котки ядосаха жителите на столичния квартал " Света Троица ", като жителите имат подозрения, че хора от столична община са създатели на действието, споделиха те пред Lupa.bg. 

Два натрупа на женски писани бяха открити единствено преди дни наоколо до някогашното жилище на екс основния прокурор Иван Гешев. Котките са изгубили живота си най-вероятно посредством дадена храна, напоена с антифриз.



Пародията е, че наоколо до мястото има учебно заведение, от което непрестанно излизат дребни деца, които пипат всичко по улиците. Още не е ясно по какъв начин и с какво тъкмо са отровени животните и дали тази отрова работи и на хора. 

Жителка на квартала споделя пред Lupa.bg, че единствено преди няколко дни жена, представяща се за чиновник на общината обикаляла пред ходовете на " Майор Векилски " и питала кой храни котките. Няма и месец след случката - няколко котки лежат на улицата с отворена уста и пяна към нея. 

Свидетели настояват, че незабавно след гибелта на две от животните минава камионче на " Екоравновесие ", от него излиза възрастен чичко, който хваща труповете на животните за опашките и ги мята в транспортното средство. 



Хората са гневни, тъй като мъркащите животни не пречат на никого, а положителни жители им купуват храна и мляко и се грижат за тях. 

Единственото неприятно нещо, което " дребните тигри " вършат е да се катерят по капаците и таваните на колите и да се пекат на слънце. Даже и притежателите на колите нямат нищо срещу и не се тормозят, че мъркащите писани ще им издерат боята на колата.

В региона има и няколко бездомни кучета, само че котки и псета по този начин са привикнали между тях, че въобще не се гонят и лаят. Случвало се е, кучетата да  изчакат котките да се нахранят с гранули, след което те да стартират да ядат купената от положителни жители храна. 

Възрастна жена съобщи пред Lupa.bg: " Кучетата одобряват котките, а хора ги тровят, ние сме по-големи животни от животните ". 

Това не е единствен случай на свирепост към мъркащите любимци. По Коледа 20 натрупа на котки бяха открити в столичния квартал " Симеоново ". 

Хората упорстват полицията да се задейства и причинителите на тези закононарушения да понесат цялата суровост на закона. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР