Зловеща находка в Разградско. Череп с коса, прешлени, кости от

...
Зловеща находка в Разградско. Череп с коса, прешлени, кости от
Коментари Харесай

Роми изхвърлили на бунище труп на жена, открит в квартира в Разград

Зловеща находка в Разградско. Череп с коса, прешлени, кости от длан и други елементи от човешки скелет са били открити на сметището в Дряновец, оповестява ekip7.bg.

Открита е и чанта с персонални документи, принадлежащи на 79-годишна жена. За да открият дали е допустимо те и останките да принадлежат на едно и също лице, от полицията на първо време ревизирали обявявана ли е за търсене в последните месеци въпросната жена. Оказало се обаче, че такива данни няма.

В хода на следствието станало ясно, че тя е живеела на квартира в Разград, откакто напуснала фамилния дом на село. Именно от улицата, на която се намирал наетият от нея парцел, тази пролет бил подаден сигнал на телефон 112 със подозрения дали на същата тази жена нещо не й се е случило, защото скоро никой не я е виждал.

В този миг оповестени лица за издирването нямало. Полицаи обаче посетили тогава адреса за всеки случай. Звънили на вратата, само че никой не отворил и те си тръгнали.

Сега, в хода на следствието, е издирена хазяйката на парцела. Тя обяснила, че откакто няколко месеца квартирантката не си платила наема и явно отсъствала, решила, че е напуснала без предизвестие. За да може да отдаде парцела на други хора, повикала една бригада роми да разчистят и да изхвърлят ненужните движимости. Въпросните служащи са били открити и разпитани. Пред служителите на реда те признали, че фактически са разкрили в жилището умрялата дамата и са изхвърлили натрупа й на бунището в Дряновец.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от ОД на МВР-Разград.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР