Злощастна туристка казва, че нейната мечтана ваканция“ е оставена на

...
Злощастна туристка казва, че нейната мечтана ваканция“ е оставена на
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Единбургска туристка казва, че е „заседнала в автобуса 9 часа“ по време на снежна буря

Злощастна туристка споделя, че нейната „ мечтана почивка “ е оставена на части, откакто стихия с изобилен сняг видя рейса й от Единбург до Лох Нес в планините в капан за девет часа.

Хаосът от бурята Герит означаваше, че еднодневното пътешестване на Анджи беше насила да се върне, откакто пътува на север два часа и половина. Видео, оповестено в TikTok, демонстрира по какъв начин тя с шал и палто се бори с тежките условия, до момента в който е блокирана покрай емблематичния виадукт Glenfinnan.

Пътешественикът изясни по какъв начин пътищата и автомагистралите са били наводнени в бурята и водачът на рейса е прекарал седем часа пробвайки се да създадат пътуването назад до мястото, откъдето са тръгнали. Клипове, оповестени онлайн, демонстрират големи тапи и рейс, цялостен с недоволни туристи.

Анджи написа: „ Провал на мечтаната почивка. Дойдохте в Единбург за един ден, с цел да видите Лох Нес и планините. В резултат стартира сняг, наводни всички пътища и автомагистрали и бяхте заседнали в рейс в про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР