Злонравният герой, който се опитва да отмъкне Коледа, представен в

...
Злонравният герой, който се опитва да отмъкне Коледа, представен в
Коментари Харесай

Трета седмица Гринч продължава да е номер 1 у нас

Злонравният воин, който се пробва да отмъкне Коледа, показан в анимацията "Гринч ", продължава да притегля най-вече феновете в киносалоните, сочат систематизираните данни у нас. Историята, стартирана в книгата "How the Grinch Stole Christmas " на Доктор Сюс от 1957 година, е гледана от към този момент 82 808 фенове и регистрира 807 018 лв. доходи за трите седмици у нас.

На втора позиция е първата премиера от предишния уикенд - "Смъртоносни машини ", основан по първия от четирите романа на Филип Рийв от 2001 година. Триизмерният роман за времето, в което преносимият Лондон ще се окаже сцена на борба на живот и гибел, е гледан от 10 311 фенове и има 121 626 лв. доходи за първите три дни у нас.
Трето място е за втората премиера от предишния уикенд - "Робин Худ: Началото ". Авангардната интерпретация по класическата история с Тарън Еджъртън и Джейми Фокс в основните функции е гледана от 7 422 фенове и има 72 270 лв. за първите три дни у нас.

Четвърта позиция е за "Бохемска рапсодия ", който е към този момент месец и половина на екраните у нас. Изкачването на именитата "Куин " и нейният вокалист Фреди до върха на музикалната сцена е гледано към този момент от 116 388 фенове и има 1 093 358 лв. доходи от билетите им.

Пета позиция измежду най-гледаните филми е за българския "Смарт Коледа ". Забъркването на нови технологии с традициите на Бъдни вечер и предстоящите дарове са гледани от 19 603 фенове и регистрират 161 422 лв. доходи за двете седмици на екраните.
Шесто място е за белгийската драма "Курск ". Развиващото се на земната повърхнина и под водата по време на деветдневната покруса с авариралата съветска подводница на 12 август 2000 година е гледано от 12 219 фенове и има 116 514 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Седма позиция е за спортната драма "Крийд 2 ", продължение на паметния "Роки " и на драмата "Крийд: Сърце на първенец " отпреди три години. Битката сред сина на Аполо Джонсън - Адонис, и на Виктор Драго - Иван, е гледана от към този момент 33 382 фенове и има 297 675 лв. доходи за трите седмици у нас.

На осмо място е третата премиера от предишния уикенд - "Дяволът в теб ". Хорърът, в който в градската морга на американски град се случва поредност от събития, провокирани от зла мощ, е гледан от 3 670 фенове и има 32 151 лв. доходи за първите три дни у нас.

Девето място измежду най-гледаните филми у нас е за "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд ", продължение на кино лентата отпреди две години, в който беше разказано част от началото на протичащото се в поредицата "Хари Потър ". Продължението на историята, в която се обясняват позициите на магьосниците Гелърт Гринделвалд и Албус Дъмбълдор в борбата за издигане на чистокръвните над мъгълите, е гледано от 63 780 фенове и има 725 007 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Десета позиция е за приключенския "Лешникотрошачката и четирите кралства ", въодушевен по едноименната приказка на Ернст Теодор Амадеус Хофман от 1816 година Коледното премеждие на Клара в магическия свят на джинджифилови бойци и войска от мишки е гледано от 64 177 фенове и има 643 773 лв. доходи за петте седмици у нас.

Извън първите 10 е четвъртата премиера от предишния уикенд - европейската драма "Ева ", за младия Бертран - жиголо, което краде ръкопис от обречен на смърт клиент и печели популярност с нея. За първите три дни у нас филмът е гледан от 596 фенове и има 4 538 лв. приходи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР