Златото в сряда сутринта поскъпва, поради нарастване на търсенето на

...
Златото в сряда сутринта поскъпва, поради нарастване на търсенето на
Коментари Харесай

Златото поскъпва заради неяснотите около Brexit


Златото в сряда сутринта нараства, заради повишаване на търсенето на по-надеждни активи в света, което несъмнено, към актуалната дата се дължи главно на Brexit, разясняват наблюдаващите.

Според данните от търговията цената на февруарския фючърс за златото на борсата в Ню Йорк Comex се усилва с 1,45 $ или с 0,11 % зо 1289,85 $ за тройунция. Цената на мартенския фючърс за среброто понижава с 0,02 % - до 15,62 $ за унция.

Геополитическата неустановеност е в основата на поддръжката на търсенето на благородният метал. Британските парламентаристи във вторник вечерта, както и чакаха множеството наблюдаващи, отхвърлиха предлагането на премиера на Англия Тереза Мей за съглашението по Brexit, което отваря пътят за разнообразни сюжети за развиване на събитията – от„ корав “ до " безреден " Brexit, та чак до анулацията му. В поддръжка на съглашението се оповестиха 202 парламентариста, а срещу 432.

На този декор специалистите обръщат внимание и на не по-малко значимите признаци за намаляване на стопанската система на Китай и Съединени американски щати.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР