Златото е сред най-ценните метали, познати на човечеството. То е

...
Златото е сред най-ценните метали, познати на човечеството. То е
Коментари Харесай

Златна треска обхвана България

Златото е измежду най-ценните метали, познати на човечеството. То е известно още от древността, когато е било притежание единствено на най-богатите. През  средновековието алхимиците даже се опитвали да трансфорат разнообразни вещества в стремежи доблестен метал. Добивът на огромни количества злато стартира през XIX век в Северна Америка. Тогава в Калифорния един елементарен човек открива буца злато в приток на река. Това провокира същински взрив измежду популацията и хиляди мъже стартират да прииждат към Калифорния в търсене на бързо благосъстояние.

България също е страна, богата на златни находища. У нас всяка година се добиват над 10 тона от благородния метал!  Без да е нужно да вървиш с кирка и лопата или да ставаш алхимик, родното тото всеки ден към този момент 62 години дава късмет на българите да станат по-богати. Отскоро в комерсиалната мрежа е пусната и най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „ Спечели 500 000 – Златна тресчица “. Талонът дава късмет да се превърнете в същински златотърсачи. Късметлията, който открие 12 златни кюлчета, ще завоюва невероятната сума от 500 000, а други трима ще имат опция да сграбчен по 50 000 лв.!

Всеки ваучър дава цели 25 шанса за облага.  Приключението, от което може да се завърнете в пъти по-богати, не е за изпускане.

От тотализатора припомнят на всички лоялни играчи да показват своята ТОТО КЛУБ карта, когато вършат залози или купуват талони. По този метод те натрупат точки в двете промоционални акции на програмата за преданост – „ ТОТО КЛУБ “. Тя дава късмет за страхотни бонус облаги без спомагателен залог!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР