Златокосата Дени от „Един за друг“ окончателно скъса с бившия

...
Златокосата Дени от „Един за друг“ окончателно скъса с бившия
Коментари Харесай

Болезнена раздяла: Агент в Маскираният певец отмъкна злато...

Златокосата Дени от „ Един за различен “ дефинитивно скъса с някогашния си другар Дани, с който участваха в рисковото сантиментално шоу.



Няколко месеца след присъединяване си двамата се разделиха, а внучката на легендата на „ Левски “ Стефан Стайков-Заека към този момент си има ново гадже.

Блондинката се е залюбила с артиста, модел и инфлуенсър Стефан Попов-Чефо, който е прочут на фена с ролята си на Кристиян в тв сериала „ Ние, нашите и вашите “.

Чефо е работил и в „ Маскираният артист “ като сътрудник охранител на някои от маските, бил е и част от екипа на Жоро Любенов в Българска национална телевизия, където се изявява като кореспондент.

Денислава и Стефан разкриха за връзката си напълно неотдавна посредством обществените мрежи. Сега са на стадий, в който непрекъснато споделят фрагменти измежду природата. Двойката употребява всеки свободен ден, с цел да пътуват, написа lifeonline.bg.



И двамата са запалени пo планината и се пробват да са в гората непрекъснато. Те демонстрираха фотоси от пътуването и изкачването на връх Мальовица. А седмица по-късно посетиха водопада Рилска Скакавица наоколо до Сапарева баня.

Припомняме, че двойката „ Дени и Дани “ се разпадна малко след края на сантименталното шоу „ Един за различен “, макар че бяха любимци на множеството фенове. Аудиторията бе на мнение, че те са тъкмо един за различен. Оказва се, че нещата във връзката им не са розови и малко след края на шоуто двамата се разделиха.

Затова и Дени не бе видяна на сватбата на друга двойка от шоуто - Станимир и Тина. На бракосъчетанието участва единствено Дани, което удостовери слуховете, че двамата с Дени към този момент не са дружно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР