Златоградското село Старцево изпраща в последния му път днес 37-годишния

...
Златоградското село Старцево изпраща в последния му път днес 37-годишния
Коментари Харесай

Изпращат в затворен ковчег 37-годишния мъж, загинал в зверск...

Златоградското село Старцево изпраща в последния му път през днешния ден 37-годишния Владимир Пехливанов, който почина на място в събота на пътя Давидково - Лъки, откакто се прекатурна с джипа си Ланд Ровър.

Селото е потресено от жестоката гибел на младия мъж. Владимир натоварил брат и сестра от Давидково и дружно отишли на връх Свобода, където имало тържество. На връщане бил нервозен, че оркестъра не му извършил привет и карал с над 100 км по тесния път, настояват близки на потърпевшите от Давидково.

На лек завой джипа сервира и се прекатурва няколко пъти по пътното платно, след което пада в канавка. Преминаващи по пътя подават сигнал на тел.112.

17-годишната Памела, която било в джипа, съумява да се измъкне през прозореца. Като вижда, че върху брат й е тялото на окървавения и с разрушена глава водач, тя припада. Пожарникарите се наложило да вдигнат джипа, с цел да измъкнат натрупа на Владимир и 31-годишният Желязко, който се отървава с доста натъртвания и ожулвания.

" Голяма покруса, потресени сме. Заради множеството контузии, Владимир ще бъде заровен в затворен ковчег ", сподели кметът на Старцево Румен Биндев. Мъжът живее на фамилни начала повече от 10 години с жена от селото. Родом е от Мадан. Работил най-много в дърводобива.

В село Давидково, което е покрай съдбовния сектор от пътя, взеха решение да дадат курбан срещу жертви и произшествия.
" Решили сме да създадем курбан на пътя. За разминаване, за здраве. На съвсем същият сектор, в същия месец през 2017 година починаха ръководителят Общински съвет в Баните - Велин Фиданов и приятелят му Красимир Купенов, а Борис Иванов, който пътува с тях, оцеля като по знамение. За това сме решили, че би трябвало да създадем курбан на това място ", сподели кметът на Давидково Севда Чолакова.

На снимката- съдбовния сектор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР