Златното правило на стилистите при подбора на дрехи, така че

...
Златното правило на стилистите при подбора на дрехи, така че
Коментари Харесай

Златното правило на стилистите при подбора на дрехи

Златното предписание на стилистите при подбора на облекла, тъй че да пасват на всяка фигура

Ако знаете за това вълшебно предписание, тогава всяко нещо, което сте избрали, може сполучливо да пасне на вашата фигура.

Всяка модерна жена има своите достолепия и дефекти. Просто умните дами знаят по какъв начин да ги прикрият сполучливо, а останалите ги демонстрират на другите. Ако се научите вярно да подбирате аксесоарите и обувките, можете да наблегнете хубавите си черти.

Но също по този начин е значимо да се проучват разпоредбите на симетрията. Веднага щом узнаете главните симетрични връзки, можете да наблегнете своите достолепия.

Перфектното симетрично съответствие: 1: 1.6

Въз основа на тази формула доста стилисти употребяват съотношението 1: 3. Въз основа на него линията на долните облекла би трябвало да е над междинната част на тялото.

За да приложите това предписание, задоволително е да си купите панталони и поли с висока талия, както и да пъхнете блузата в тях. Благодарение на това краката ще наподобяват доста по-дълги, а фигурата – по-издължена. В същото време високата талия отива на безусловно всички!

 Златното предписание на стилистите при подбора на облекла

Проста скица за бързо и дейно установяване на пропорциите на вашата фигура.

Погледнете себе си в огледалото. То би трябвало да ви демонстрира в цялостен размер.

Обозначете линията на главата си върху него.

След това вземете метър и разделете височината си на три равни елементи.

Всяка от тях ще бъде 1/3. Достатъчно мъчно е постоянно да изпълнявате тези пропорции. Въпреки това, стремежът за тяхното осъществяване несъмнено си заслужава. Знаейки за този трик можете доста елементарно да подобрите фигурата си в очите на другите.

Може и да не обличате панталони и поли с висока талия. Достатъчно е да имате ярка рисунка или шарка на несъмнено място. Можете да употребявате и изрязано яке. Може да го оставите разкопчано.

Не забравяйте да разделите фигурата на две елементи, като употребявате колан. Съотношението би трябвало да бъде 1/3 от горната страна и 2/3 изпод.

Използвайте златното предписание и ще бъдете освен сторйни, само че и привлекателни. Опитайте се да го приложите и вие сами ще се изненадате от резултата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР