Златното момиче на България - олимпийската шампионка в каратето Ивет

...
Златното момиче на България - олимпийската шампионка в каратето Ивет
Коментари Харесай

Първите думи на шампионката Ивет Горанова, които разчувстваха цяла България

Златното момиче на България - олимпийската шампионка в каратето Ивет Горанова с първи усещания след завоюваното злато на

Ето какво сподели разчувстваната Ивет:

" Не мога да опиша какво усетих на награждаването - краката ми трепереха, не можех да управлявам страстите си. Незабравимо прекарване! Сега е моментът да честваме за медала. Ние го направихме, ние успяхме. Толкова години, толкоз ограничения... и най-после сме на върха ", стартира .
 Коя е Ивет Горанова - златното момиче на България Коя е Ивет Горанова - златното момиче на България
Българската каратистка Ивет Горанова зарадва цяла България с първия златен орден за страната ни на Олимпийски игри от 13 години насам,...

" Много труд, доста страсти претърпях. Постоянно се пробвах да съм на върха и да не обръщам внимание на всевъзможни отрицателни сили. Това ми беше най-голямата цел в живота и аз съумях да я реализира. През ноември следва Световно състезание - отиваме за златото и там.

Какво бих споделила на песимистите за българското присъединяване в Токио? Мога да им кажа единствено, че не са прави, да поддържат малко повече българския спорт, да поддържат нашите старания... Мисля, че всеки от българския тим е пристигнал за златото.

Какво бих споделила на треньора ми? Единствено мога да му благодаря. Ако не беше той, това нямаше да се случи ", приключи Ивет.

Какво сподели треньорът ѝ -

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР