Златни празници: 400 лв. за Гърция на Гергьовден.Народът пак пощуря

...
Златни празници: 400 лв. за Гърция на Гергьовден.Народът пак пощуря
Коментари Харесай

Златни празници: 400 лв. за Гърция на Гергьовден

Златни празници: 400 лева за Гърция на Гергьовден.

Народът отново пощуря да посреща Възкресение и Гергьовден по светите места на Йордания.  Още при започване на март всички екскурзии до такава степен, в това число и за 5 май, бяха продадени, откри инспекция на „ Телеграф “. Според специалисти след взрива от искащи да извървят пътя на Мойсей през каменната Петра, пустинята Вади Рум и Мъртво море цените на воаяжа са скочили най-малко с една трета от предходната пролет. Според други поради войната има малко компании, които оферират пътувания. Източници на „ Телеграф “ разясниха, че могат да заминат в края на март единствено тези, които са купили екскурзията в края на декември. „ Нямам информация някой да е спрял пътуванията за Йордания. Това е безвредна страна за туристи, както и Египет. Всички екскурзии за там са продадени “, увери Румен Драганов, шеф на Института за разбори и оценки в туризма.

Припомняме, че предходната година десетки хиляди потеглиха към Йордания и Израел за Възкресение. Организираните пътувания до Йордания продължиха и през есента макар почналата война.

Друга топдестинация на база офертите в интернет за Великден се обрисува Гърция и остров Тасос. За Изумрудения остров се оферират почивки за към 400 лева на човек с три нощувки с ол инклузив в четиризвездни хотели и курортни селища. Някои от тях включват пътувания до значими православни места, както и тържествени обеди с агнешко и гръцки козунак. Има и по-евтини предложения със закуска и вечеря, само че е нужен личен превоз. Така празничните почивки на семейство с дребни деца може да излезе за всички най-вече 1200 лева с джобните.

Най-скъпите оферти за Великден в българските СПА курорти още веднъж са в Белчин баня и Велинград, демонстрира инспекция на „ Телеграф “. В Белчин баня петзвездният СПА разкош с пет нощувки със закуски и един празничен обяд за Великден в апартамент излиза 2300 лв.. Луксът във Велинград в петзвезден хотел за три нощи със закуски и вечери на човек излиза 1200 лева

За сметка на това по българското море в курорта Св.св. Константин и Елена по Възкресение против 110 лева на човек дневно се поставя ултра ол инклузив и руйно вино на стомах от локална маза.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР